Ο Άκης Μάντζιος, συμπεριέλαβε τον Ισπανό οπισθοφύλακα στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όχι όμως και τους Κίκε Σαβέριο και Φαμπιάνο Λέισμαν που είναι τιμωρημένοι και ανέτοιμοι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: 

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (28/02), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

 Κουέστα, Χουτεσιώτης,  Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαβέριο (τιμωρημένος), Φαμπιάνο (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Πάρντο (ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση), Ντουκουρέ, Ρουπ, Ματαρίτα, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός. 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροA. Μεϊκόπουλος: “Πρωτοφανής εγκατάλειψη των κολυμβητηρίων του Βόλου”
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κάθειρξη 7 ετών σε 26χρονο που αποπειράθηκε να βιάσει φοιτήτρια