Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου συνάντηση του Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη με τον Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Κουρέτα στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Λάρισα. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και αναπληρωτής Δημάρχου Αλμυρού κ. Σπύρος Βαλαμούτης.
Κατά τη συζήτηση, επιβεβαιώθηκε η κατανόηση των προβλημάτων του Δήμου Αλμυρού από τον κ. Περιφερειάρχη, ο οποίος και δεσμεύτηκε για τα παρακάτω: α/ χρηματοδότηση της παιδικής χαράς στο Κουρί με ποσό ύψους 100.000 ευρώ/ δημιουργία σύγχρονου κλειστού Γυμναστηρίου, δημιουργία σύγχρονου κλειστού Κολυμβητηρίου με πισίνα 25 μέτρων και 6 διαδρομές.

Συνάντηση Δημάρχου Αλμυρού – Περιφερειάρχη για τα έργα αποκατάστασης μετά τις πλημμύρες

Ο Δήμαρχος Αλμυρού έθεσε στον Περιφερειάρχη – για πολλοστή φορά – το ζήτημα της κατεστραμμένης γέφυρας του Ξηριά και το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργεί στην κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης του Αλμυρού και των γύρω περιοχών.
Ο κ. Κουρέτας δήλωσε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας του Ξηριά, ενώ παράλληλα θα υπογραφεί και προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αλμυρού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση των 8 κατεστραμμένων ιρλανδικών διαβάσεων στον Ξηριά, ώστε να εξασφαλιστεί η πρόσβαση των αγροτών και κτηνοτρόφων προς τις καλλιέργειες και τις εκμεταλλεύσεις τους. 
Εξάλλου, την Πέμπτη 14 Μαρτίου θα γίνει νέα συνάντηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με αντικείμενο τα Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης της περιοχής του Αλμυρού (κρέατα Όθρυος, μέλι, ελαιόλαδο, αρωματικά φυτά) και τους τρόπους ανάδειξης και προώθησής τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου – Πυρπόλησαν σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες
Επόμενο άρθροΧωρίς οπαδούς στον εκτός έδρας προημιτελικό η Μπάγερν