Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είπε ότι θα καταλάβαινε αν ο Κροάτης σούπερ σταρ ένιωθε αναστατωμένος, αφού κάθεται στον πάγκο για μεγάλο μέρος της σεζόν, προσθέτοντας ότι η κατάσταση συμβολαίου του βετεράνου μέσου είναι… περίπλοκη.

Ο Λούκα Μόντριτς ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει ένα εκπληκτικό τέρμα στα τέλη του δεύτερου ημιχρόνου (81′) και να εξασφαλίσει τη νίκη με 1-0 επί της Σεβίλλης για την LaLiga την Κυριακή (25/2).

Ο 38χρονος Κροάτης μέσος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, μετράει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη Ρεάλ τη φετινή σεζόν, ενώ ήταν βασικός σε μόλις 11 από αυτά τα παιχνίδια.

«Έβαλε ένα υπέροχο γκολ που μας επέτρεψε να πάρουμε άλλους 3 βαθμούς. Δείχνει σε όλους πόσο δύσκολο είναι για μένα να τον αφήνω στον πάγκο», είπε ο Κάρλο Αντσελότι στους δημοσιογράφους.

«Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά για το πώς προπονείται. Είναι παράδειγμα για όλη την ομάδα. Είναι πολύ περίπλοκο να τον αφήνεις στον πάγκο».

Ερωτηθείς για το συμβόλαιο του Μόντριτς, ο Αντσελότι είπε: «Είναι περίπλοκο. Είναι δύσκολο κατάσταση να διαχειριστείς. Ήμουν κάποτε παίκτης και το πέρασα την τελευταία μου χρονιά ως επαγγελματίας.

Θα καταλάβαινα αν ο Μόντριτς ήταν λίγο αναστατωμένος που δεν παίζει. Όλοι πιστεύουν ότι είναι στο τέλος της καριέρας του, αλλά νομίζω ότι δεν συμφωνεί με αυτό. Φαίνεται να είναι καλά, φρέσκος. Έχει καλά πόδια. Δεν φαίνεται να είναι 38».//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Πολάκης: «Ποιος έχει δίκιο τελικά;»
Επόμενο άρθροΡόδος: 26 συλλήψεις για τα επεισόδια στον αγώνα Διαγόρας – Παναχαϊκή