Το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας – Πειραματικό και το 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας, διοργανώνουν από κοινού εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 από τις 9.00 έως τις 13.00 στο σχολικό συγκρότημα (Φυτόκου-Π. Βουτσά-Παρασκευοπούλου). Η αιμοδοσία γίνεται στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών στις 28/02/2023, το οποίο προκάλεσε τον θάνατο 57 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον

Η ανάγκη για αίμα εκείνες τις ημέρες ήταν εξαιρετικά μεγάλη και η ανταπόκριση των συνανθρώπων μας συγκινητική, αποδεικνύοντας ότι η προσφορά μας αυτή για ζωή στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται είναι αναγκαία και επιτακτική. Κάθε μονάδα αίματος που προσφέρεται, βοηθά για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού τριών πασχόντων συνανθρώπων μας από θαλασσαιμία (πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία). Η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής και ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και αγάπης.
1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας – Πειραματικό, Φυτόκου – Καθ. Παν. Βουτσά 1, Νέα Ιωνία – Βόλος, 38446
Πληροφορίες: Ευαγγελία Βούλγαρη, Διευθύντρια (2421060200) [email protected]
Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των μαθητών του σχολείου μας και των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Μαγνησίας.
Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται με τη στήριξη των Διευθύνσεων, των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο Σχολείων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας και την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γ. Ν. Βόλου.
Προσκαλούμε τους καθηγητές, γονείς, απόφοιτους, μαθητές (17 ετών και άνω) αλλά και όποιον άλλον είναι υγιής και μπορεί, να συμμετάσχει και να ενισχύσει τη συγκεκριμένη δράση αλλά και τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜαρινάκης: Ξεκινούν από την 1η Μαρτίου οι παρεμβάσεις κατά της ακρίβειας για το βρεφικό γάλα
Επόμενο άρθροLive οι εργασίες της 3ης ημέρας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ