Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μετά το φινάλε του αγώνα με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Ο Αρίκ Σίβεκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στη “γαλανόλευκη”. Παράλληλα τόνισε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, που στο τέλος της ημέρας… έκρινε και το αποτέλεσμα, κατά την άποψή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω πως κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι. Ξέρετε ότι παίζαμε απέναντι σε εννιά παίκτες Ευρωλίγκας έχοντας εμείς παίκτες που αγωνίζονται στο FIBA Europe Cup και έναν στο EuroCup; Καμία αμφιβολία, η ποιότητα της ελληνικής ομάδας είναι πολύ υψηλότερη. Ας είμαστε ειλικρινείς. Για να κλείσεις αυτό το χάσμα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα. Να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά. Δυστυχώς δεν το κάναμε αυτό, χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και αυτό μας στοίχισε.

Πάντως είμαι ευχαριστημένος γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα πήραμε τις σωστές αποφάσεις. Παίξαμε καλή άμυνα, που ακόμη κι αυτούς τους παίκτες της Euroleague οδήγησαν σε πολλά λάθη. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος όταν χάνουμε, δεν μου αρέσει να πηγαίνω σπίτι δεχόμενος συγχαρητήρια μετά από ήττες. Η μικρή διαφορά ήττας στη Μεγάλη Βρετανία μάς κρατά ζωντανούς για την πρόκριση και ανυπομονούμε για το επόμενο παράθυρο».//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚουζέλογλου: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»
Επόμενο άρθροYamaha Trial TY-E: μεγάλα βήματα μπροστά!