Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια, σχετικά με τη δολοφονία του 57χρονου άνδρα από τον πεθερό του, στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, οποίος μίλησε το πρωί της Κυριακής (25/2) σε τηλεοπτικό σταθμό, αποκάλυψε ότι «το ένα παιδί βρισκόταν μπροστά στην δολοφονία του πατέρα του, από τον παππού του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι, το φονικό με θύμα ένα 56χρονο άνδρα και δράστη τον 69χρονο πεθερό του, έλαβε χώρα το απόγευμα (περί τις 7.15 μ.μ.) του Σαββάτου (24/2) στην οδό Φιλικής Εταιρίας 14 στην Αγία Βαρβάρα.

Μετά από καυγά που είχαν οι δύο άνδρες, για άγνωστη αιτία, ο δράστης πυροβόλησε με καραμπίνα τον γαμπρό του, γιατρό – ουρολόγο στο επάγγελμα, ο οποίος και εξέπνευσε στην αυλή του σπιτιού.

Ο δράστης του φονικού

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο του φονικού και συνέλαβε τον δράστη, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει το θύμα. Μάλιστα ο γιος του δράστη ο οποίος είναι αστυνομικός και μένει στον από κάτω όροφο, έτρεξε όταν άκουσε τον πυροβολισμό και όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί, τηλεφώνησε στην ‘Αμεση Δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, ο 56χρονος ιατρός – ουρολόγος

Ο 69χρονος άνδρας που συνελήφθη ανακρίνεται από τις Αρχές, για τους λόγους που τον οδήγησαν να πράξει το φονικό, σκοτώνοντας τον σύζυγο της κόρης του.

Η γυναίκα του θύματος και κόρη του δράστη, μικροβιολόγος στο επάγγελμα, βρισκόταν στη Σπάρτη όταν έγινε το φονικό. Πληροφορήθηκε τηλεφωνικά τη θλιβερή είδηση και αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα. Η οικογένεια είχε δυο ανήλικα παιδιά.

Δείτε τι δηλώνει στην κάμερα της Ζούγκλας, μια γειτόνισσα για το φονικό:

Δείτε εικόνες από την περιοχή που έγινε το φονικό:

Βίντεο και φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΙταλία (26η αγωνιστική): Εκτός έδρας… υποχρέωση για την πρωτοπόρο
Επόμενο άρθροΈκλεισε θέση στο Παρίσι η Ισπανία