Η ομάδα του Έντι Χάου θέλει να κάνει μια ακόμα ποιοτική προσθήκη, αυτή την φορά κάτω από τα δοκάρια, με την Άρσεναλ να κρατάει στάση αναμονής στην ανανέωση του παίκτη.

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τη φετινή σεζόν βασικό τον Νταβίντ Ράγια κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο Άαρον Ράμσντεϊλ θ’ αποχωρήσει από τους “κανονιέρηδες“, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Άγγλος διεθνής τερματοφύλακας είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά οι σχέσεις του με τον Αρτέτα παραμένουν κακές και ψάχνει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι, με την Μπάγερν Μονάχου να έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα πάντως με την αγγλική εφημερίδα “Daily Mail” και η Νιούκαστλ προσέγγισε την Άρσεναλ για τον διεθνή γκολκίπερ, καθώς θεωρεί πως μπορεί να είναι ο βασικός για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φθάσει τα 40 εκατ. ευρώ, με τον Ράμσντεϊλ να είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στην ομάδα της βόρειας Αγγλίας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόλεϊ γυναικών: Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό ο Ολυμπιακός!
Επόμενο άρθροΔραματικές στιγμές για τους κατοίκους στην Ταϊβάν μετά τον σεισμό