“Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δωρεά που έχει γίνει ποτέ τα 38 χρόνια που υπηρετώ το σύστημα υγείας” δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, Ιωάννης Ντόκος, αναφερόμενος στη δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ που παραδόθηκε σήμερα στο Αχιλλοπούλειο από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθόδοξων Χριστιανών που έχει έδρα τη Βαλτιμόρη. Η δωρεά περιλαμβάνει εκτός από αναλώσιμα, και μια μεγάλη γκάμα ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Δωρεά 1 εκ. ευρώ στο Αχιλλοπούλειο Βόλου – Aναμένεται δεύτερη 250.000 ευρώ, για το Τμήμα Χημειοθεραπειών

“Μας βοηθά σε πολλά επίπεδα αυτός ο εξοπλισμός και ελαφρύνει τον προϋπολογισμό μας. Είμαστε ευγνώμονες γι αυτή την δωρεά. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αξιοποιούμε κάθε επενδυτική ευκαιρία που έχει να κάνει με δωρητές. Στο τέλος του μήνα μάλιστα θα υπάρξει και μία νέα δωρεά ύψους 250.000 ευρώ στο Τμήμα Χημειοθεραπειών”, ανέφερε ο ίδιος.

Σε ότι αφορά την δωρεά του ενός εκατομμυρίου ευρώ επισήμανε ότι αποτελεί πρωτοβουλία του διευθυντή προγραμμάτων του προαναφερόμενου Οργανισμού στην Ελλάδα, Δρ. Πάνου Κατσαμπάνη, μετά και τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. «Είχαμε μία προτεραιότητα ως πλημμυροπαθής νομός και αποδεχθήκαμε τη δωρεά άμεσα», εξήγησε ο κ. Ντόκος.

Δωρεά 1 εκ. ευρώ στο Αχιλλοπούλειο Βόλου – Aναμένεται δεύτερη 250.000 ευρώ, για το Τμήμα ΧημειοθεραπειώνΔωρεά 1 εκ. ευρώ στο Αχιλλοπούλειο Βόλου – Aναμένεται δεύτερη 250.000 ευρώ, για το Τμήμα Χημειοθεραπειών

Επιπλέον, ερωτηθείς ο κ. Ντόκος ανέφερε ότι ήδη ανέλαβε καθήκοντα μία ογκολόγος που προσελήφθη με εξάμηνη σύμβαση ενώ προχωρούν οι διαδικασίες κατάθεσης εγγράφων για τις μόνιμες προσλήψεις στο Νοσοκομείο του Βόλου που λήγουν στις 31 Μαρτίου. Μάλιστα επισήμανε ότι στις έξι θέσεις γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων που είχαν προκηρυχθεί, υπήρξε ενδιαφέρον και έγιναν οι προσλήψεις και το ίδιο και τώρα με τις εννέα προκηρυγμένες θέσεις. Εκτίμησε δε ότι από την αρμόδια επιτροπή θα γίνουν έγκαιρα οι κρίσεις ώστε σε διάστημα το πολύ τριών μηνών στη συνέχεια να αναλάβουν καθήκοντα οι γιατροί. “Είμαστε από τα λίγα Νοσοκομεία που έχουμε ανταπρόκιριση και προχωρούμε γρήγορα”. τόνισε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Cardi B ελπίζει σε μια συνεργασία με τη Rihanna για το «τέλειο» τραγούδι
Επόμενο άρθροΕΣΑΚΕ: «Μπράβο στο Περιστέρι για την πρόκριση στα πλέι οφ του BCL»