Η Ντάνιελ Κόλινς διανύει την καλύτερη εβδομάδα της καριέρας της και θα αγωνιστεί στον πρώτο της τελικό σε WTA 1000 τουρνουά, μετά τη νέα επιβλητική νίκη της, επί της Εκατερίνα Αλεξάντροβα, στα ημιτελικά του Miami Open.

Η 30χρονη Αμερικανίδα, Νο 53 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν εντυπωσιακή και έχασε μόλις πέντε γκέιμ στη μεγάλη νίκη με 6-3, 6-2 επί της Ρωσίδας στο δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά στο Μαϊάμι και θα αντιμετωπίσει αύριο την Ελενα Ριμπάκινα, η οποία κέρδισε δύσκολα τη Βικτόρια Αζαρένκα με 6-4, 0-6, 7-6(2), μετά από 2 ώρες και 36 λεπτά αγώνα.

Η Κόλινς χρειάστηκε μόλις 75 λεπτά για να φτάσει στη νίκη επί της μεγάλης έκπληξης του τουρνουά καθώς η Αλεξάντροβα είχε αποκλείσει στις «16» το Νο 1 του κόσμου, Ιγκα Σβιάντεκ, και στα προημιτελικά τη Τζέσικα Πέγκουλα.

Από την πλευρά της η Ριμπάκινα θα είναι στον τελικό του Μαϊάμι για δεύτερη σερί χρονιά. Για την πρωταθλήτρια από το Καζακστάν, Νο 4 του κόσμου, αυτός θα είναι ο 4ος φετινός τελικός μετά το Μπρισμπέιν, το Αμπου Ντάμπι και τη Ντόχα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία στη «Ζούγκλα» για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο ΑΤ Πατησίων
Επόμενο άρθροΤσάμπι Αλόνσο: «Η απόφαση ελήφθη, μένω στη Λεβερκούζεν»