Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι στην διαδικασία μετά το ισόπαλο σκορ στην κανονική διάρκεια χωρίς τέρματα, παίρνοντας το τελευταία εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σε έναν αγώνα που δεν είχε πολλές φάσεις, η Ουαλία φιλοξένησε την Πολωνία για να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2024. Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, με τα δύο σύνολα να μην ρισκάρουν και οι χώροι να είναι αρκετά περιορισμένοι με δεδομένο το αμυντικό ποδόσφαιρο που έπαιζαν στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Βόιτσεχ Σέζνι αναγκάστηκε να επιστρατεύσει την κλάση του για να μείνει ανέπαφη η εστία του, οδηγώντας την Πολωνία στην παράταση.

Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στον έξτρα χρόνο, με τις διαφορές τους να πρέπει να λυθούν στα πέναλτι. Οι πρώτοι 4 εκτελεστές εκατέρωθεν ήταν εύστοχοι, με την πέμπτη εκτέλεση να την αναλαμβάνει ο Πιάτεκ για την Πολωνία ευστοχώντας. Ο Τζέιμς ήταν ο τελευταίος εκτελεστής για την Ουαλία, όπου αστόχησε με τον Σέζνι να στέλνει την ομάδα του στην τελική φάση του EURO 2024 της Γερμανίας.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Βόλου συμμετείχε στο Greek Tourism Workshop στην Κοπεγχάγη
Επόμενο άρθροΦιλική «ματσάρα» στο «Μπερναμπέου», ισόπαλες 3-3 Ισπανία και Βραζιλία