Ο Τζέιντον Σάντσο είπε ότι θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού ο “δανεικός” εξτρέμ από τη Γιουνάιτεντ βοήθησε τους Βεστφαλούς να φτάσουν στα προημιτελικά του Champions League, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Αϊντχόφεν την Τετάρτη.

Ο Σάντσο εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2021, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στο rotation της ομάδας και επέστρεψε στη Γερμανία σε προσωρινή βάση μετά τη διαμάχη του με τον προπονητή Έρικ τεν Χαγκ.

Ο 23χρονος άσος, σκόραρε στο 3ο λεπτό και ο Μάρκο Ρόις διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στους Ολλανδούς για να προκριθεί η Ντόρτμουντ στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με συνολικό σκορ 3-1, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

«Έχω πάντα μια ξεχωριστή θέση για την Ντόρτμουντ», είπε ο Σάντσο στο “TNT Sports” και πρόσθεσε:

«Εδώ έκανα το όνομά μου. Πρέπει να είμαι ευγνώμων σε αυτούς, αλλά και στους συμπαίκτες μου, που πίστεψαν σε μένα. Είχαμε το πλεονέκτημα γιατί παίζαμε μπροστά στους φιλάθλους μας… Από το πρώτο σφύριγμα μέχρι το τελευταίο, μείναμε στο αγωνιστικό μας πλάνο και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠόρισμα για τα Τέμπη: Στις 20 Μαρτίου για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής
Επόμενο άρθροΤροχαίο στην Πατησίων: Φορτηγάκι αναποδογύρισε μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο