Δυναμικό παρόν έδωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην εκδήλωση «Be Greek for a day», της Choose Greece, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο Βουκουρέστι με στόχο την προώθηση ελληνικών προορισμών στη ρουμανική αγορά, πάντα στο σταθερό πλαίσιο των ισχυρών δεσμών φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Ως επίτιμοι προσκεκλημένοι συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί πράκτορες από τη Ρουμανία, που έχουν αεροπορικώς Charter σε όλη σχεδόν την ελληνική επικράτεια. Και φέτος, η Ελλάδα παραμένει διαχρονικά πρώτη επιλογή για τους Ρουμάνους τουρίστες.

Από την πλευρά του, το Επιμελητήριο Μαγνησίας πρωτοστάτησε στην τουριστική προβολή της περιοχής με πολλές και στοχευμένες συναντήσεις με Ρουμάνους Tour Operators, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τουριστικές υποδομές και για τα πακέτα τουρισμού, που προσφέρει η Μαγνησία.

Επιτυχημένη προώθηση της Ελλάδας μέσω της “Choose Greece” στη Ρουμανία

Στις συναντήσεις B2B συμμετείχαν πάνω από 100 εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων της Ρουμανίας και συγκεκριμένα από το Tez Tour, το Christian Tour, το Paralela 45, το Aerotravel, το JoinUp, το Holiday Office, τον Dertour, τη TUI Romania αλλά και από πολλά άλλα. Από ελληνικής πλευράς ήταν μεταξύ άλλων το Επιμελητήριο Μαγνησίας, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και φυσικά ο διευθυντής του ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γ. Σταφυλάκης.

Το Event έλαβε χώρα σε ένα εμβληματικό κτίριο με άριστες υποδομές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή ενημερωτικών spots για όλους τους προορισμούς που συμμετείχαν, καθώς και ένα προωθητικό βίντεο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ.

Ακολούθησε gala dinner, όπου οι καλεσμένοι συμμετείχαν στην κλήρωση με πολλά δώρα – διαμονές από μεγάλα ξενοδοχεία στον Βόλο και το Πήλιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνετράπη στρατιωτικό όχημα στην Αθηνών – Λαμίας
Επόμενο άρθροSuper League 2 (play off/play out, 3η αγωνιστική): Ντέρμπι ανόδου στη Λάρισα