Ένα από τα πιο κρίσιμα φετινά παιχνίδια της Euroleague δίνει απόψε (19/3 19:30) η ομάδα του Πειραιά κόντρα στην Αναντολού Εφές για την 30η αγωνιστική.

Παιχνίδι μεγάλης αξίας είναι το αποψινό για τον Ολυμπιακό μέσα σε μια δύσκολη έδρα και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στην διάθεσή του, τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ και τον ασθενή Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Aντίθετα, ο Τόμας Ουόκαπ και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού παρά το γεγονός ότι ο πρώτος έκανε συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η πρόσφατη παράδοση δεν είναι με το μέρος των Πειραιωτών καθώς η τελευταία φορά που νίκησε μέσα σε αυτό το γήπεδο ήταν τον Δεκέμβριο του 2017.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Εφές όπου έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε ένα διπλό. Ας είναι φέτος η χρονιά που θα σπάσει γιατί είναι μια νίκη που χρειαζόμαστε πολύ εν όψει της συνέχειας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Παπανικολάου, λίγο πριν ο Ολυμπιακός αναχωρήσει για Κωνσταντινούπολη.

Στον πρώτο γύρο είχαν νικήσει οι “ερυθρόλευκοι” με 75 – 57, αλλά άπαντες γνωρίζουν ότι θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι με την Εφές μέσα στην έδρα της. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση για την τουρκική ομάδα με το ρεκόρ στο 12-17, απέχει μόλις μία νίκη από τις τρεις ομάδες (Παρτιζάν, Μπάγερν, Βαλένθια) που μοιράζονται τη 10η θέση και βαθμολογικά έχει βάσιμες ελπίδες για το play in. Μοναδική σημαντική απουσία είναι αυτή του φόργουορντ, Μάικ Ντάουμ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝ. Δαναλάτος: Η καλλιέργεια του βαμβακιού απαιτεί πολύ λιγότερο νερό από άλλες καλλιέργειες (ήχος)
Επόμενο άρθροΣορός 74χρονου άνδρα ανασύρθηκε από το λιμάνι του Βόλου