Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα οι δύο νεαροί άνδρες που συνελήφθησαν στην Μεσαρά για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 22χρονος και ο 23χρονος προχθές οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και στη συνέχεια ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται σήμερα να απολογηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι δύο άνδρες αρνούνται την κατηγορία της διακίνησης καθώς ισχυρίζονται ότι την ποσότητα των ναρκωτικών την είχαν για ιδία χρήση.

Η σύλληψη

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης όταν άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς συνέλαβαν τους δύο νεαρούς άνδρες, μετά από πληροφορίες που είχαν για την παράνομη δράση τους.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα τόσο στα σπίτια τους όσο και σε άλλους χώρους, που χρησιμοποιούσαν ως καβάτζα, και βρήκαν και κατάσχεσαν περί τα 700 γραμμάρια χασίς, 21 συσκευασίες λαθραίου καπνού, δύο ζυγαριές ακριβείας, 90 ευρώ σε μετρητά, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πιστόλι κρότου με δύο γεμιστήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretapost

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟυκρανία: Drone της Ρωσίας στην Οδησσό σκότωσε έναν άνθρωπο
Επόμενο άρθροBenelli TRK702/702X – Παράταση της προσφοράς των βαλιτσών