«Λουρί» στο άγριο «πιτ μπουλ» έβαλαν το βράδυ της Δευτέρας, 8 Απριλίου, αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ο λόγος για τον 24χρονο με τα αρχικά Ν.Κ., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του 35χρονου Αφγανού σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του zougla.gr για τη διαχείρισή του από την Ελληνική Δικαιοσύνη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν σε ένα από τα σπίτια που συνήθιζε να πηγαίνει και τον συνέλαβαν. Ο νεαρός δεν έφερε αντίσταση, ενώ σε έρευνα που έγινε δεν έφερε πάνω του κάποιο όπλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένας άκρως επικίνδυνος κακοποιός που το παρελθόν του έχει δείξει ότι εύκολα τραβά όπλο και γι’ αυτό ήμασταν πολύ προσεκτικοί», λέει αστυνομικός που το γραφείο του είναι στους τελευταίους ορόφους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ο αποκαλούμενος «πιτ μπουλ» ίσως θεωρούσε ότι οι Αρχές δεν θα τον αναζητήσουν σε ένα από τα σπίτια που ήδη γνώριζαν, αλλά έπεσε έξω.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψής του, με την Ασφάλεια Αττικής να περιμένει με… ενδιαφέρον την ποινική του αντιμετώπιση. Θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος, όπως έγινε την προηγούμενη φορά και στη συνέχεια κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον 35χρονο Αφγανό; Ή η Δικαιοσύνη θα φορέσει «φίμωτρο» στο άγριο «πιτ μπουλ» και θα το στείλει στο «κλουβί»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η zougla.gr θα παρακολουθεί την υπόθεση με δημοσιογραφική ματιά…

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροO ISIS απειλεί το Champions League
Επόμενο άρθροΜελέτη αποκαλύπτει πώς η παχυσαρκία θα μπορούσε να επιταχύνει τη γήρανση στον εγκέφαλο