Τον «πατήρ Κλεομένη» έδειξε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» ως τον πατέρα του βρέφους που φέρεται να είναι παιδί της 22χρονης κόρης του. Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές ερευνούν την πατρότητα των ανήλικων παιδιών της οικογένειας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο «πατέρα Κλεομένη», αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση ενώ ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει καν ούτε τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη αλλά και την οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω» είπε ο π. Κλεομένης και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝίκη… ανάσα για τον Παναθηναϊκό Β’
Επόμενο άρθροSuper League 2: Νίκη για τον Παναθηναϊκό Β΄, 1-0 τον Ιωνικό