Σε 1.250 διακοπές υδροδότησης προχώρησε η ΔΕΥΑΜΒ τις προηγούμενες 40 ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιχείρησης. Από τους καταναλωτές στους οποίους διακόπηκε η παροχή νερού, μόλις 487 προσήλθαν στην υπηρεσία για τακτοποίηση των οφειλών τους. Το γεγονός αυτό οδηγεί την διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ στο συμπέρασμα ότι “οι λοιποί (με εξαίρεση τυχόν κλειστά οικήματα), προέβησαν σε παράνομο άνοιγμα της υδροδότησης”.

Στο πλαίσιο αυτό, γίνεται γνωστό ότι από σήμερα 20 Μαρτίου, συνεργεία της υπηρεσίας προβαίνουν σε επανελέγχους των υδρομετρητών στους οποίους επιβλήθηκε διακοπή. Στις περιπτώσεις που διαπιστωθεί παράνομο άνοιγμα της υδροδότησης, ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται με πρόστιμο 100 έως και 500 κυβικών μέτρων σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης, ενώ θα αφαιρείται ο υδρομετρητής.

Στις περιπτώσεις που διαπιστωθεί από το αρχείο της υπηρεσίας, επαναληψιμότητα παράνομης υδροδότησης, θα ασκηθούν από την υπηρεσία ένδικα μέσα κατά των λαθραίως υδροδοτούμενων καταναλωτών, για κλοπή δημόσιου αγαθού και φθορά της περιουσίας της επιχείρησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο«Η Ώρα της Γης»: Στo σκοτάδι για μια ώρα η Ακρόπολη
Επόμενο άρθροΉττα στο γκολ για την Βουλιαγμένη