Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς στην Ουάσινγκτον, ο “Greek Freak” αποκάλυψε πως ο 21χρονος ψηλός των Γουίζαρντς του έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί με την γαλανόλευκη.

Μία σημαντική είδηση προέκυψε για την Εθνική ομάδα δια στόματος Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τέθηκε αντιμέτωπος με τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς στην αναμέτρηση ΓουίζαρντςΜπακς. Ο “Greek Freak” αποκάλυψε την επιθυμία του νεαρού άσου να αγωνιστεί για την Ελλάδα. Ο ταλαντούχος ψηλός είναι γιος του Ντούσαν Βούκτσεβιτς, που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πάτρας και υπήρξε βοηθός του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του Περιστερίου την περσινή σεζόν.

«Ήρθε και μου είπε ότι είναι Έλληνας. Ήμουν κάπως έκπληκτος που μου μιλούσε ελληνικά. Μίλησα με τον Θανάση και μου είπε ότι είχε παίξει στην Ελλάδα μερικά χρόνια. Μου είπε ότι σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς.

Έπαιξε σκληρά απόψε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σουτάρει τρίποντα. Είχε μεγάλη εμπειρία, νομίζω έπαιξε λίγο στην Ελλάδα και μετά στην Παρτίζαν. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους Γουίζαρντς και σίγουρα να βοηθήσει και την Εθνική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας για τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι επικεφαλής των διεθνών φαρμακευτικών εταιρειών στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΟ Βέλγος Μπρις ανέλαβε το Καμερούν