Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Σερβίας και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Παρτίζαν (28/3, 21:30) για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στο “meridian sport”:

«Είναι πάντα ιδιαίτερο για εμένα το να παίζω κόντρα στην Παρτιζάν, εδώ ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα, έπαιξα για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την περίοδο που φόρεσα την ασπρόμαυρη φανέλα, πάντα θα απολαμβάνω το να παίζω μπροστά από τους οπαδούς της, ειδικότερα σε αυτό το γήπεδο.

Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε το πόσο σημαντικό είναι για εκείνους στη “μάχη” των Play In με 3 ματς να απομένουν για το τέλος. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς, για τη θέση που θα καταλήξουμε στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά να δείξουν. Η κατάσταση στην κατάταξη είναι πολύ λεπτή, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο είτε το παίζεις ώστε να πάρεις πλεονέκτημα έδρας στα playoff είτε για να αποφύγεις την υποχρέωση να παίξεις παραπάνω ματς. Η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική με γεμάτο το γήπεδο. Ανυπομονώ για αυτό το σπουδαίο ματς».

Για την περσινή σειρά των αγώνων της Ρεάλ με την Παρτίζαν πρόσθεσε: «Ήταν μια τρελή σειρά! Ήμασταν πίσω 2 παιχνίδια, μετά παλέψαμε και νικήσαμε 3 στη σειρά. Μεγάλη υπόθεση, ειδικότερα από τη στιγμή που τα δύο από αυτά ήταν εκτός έδρας. Είχα σπουδαία απόδοση στο τρίτο ματς, μας έσωσα τη σεζόν και μετά από αυτό φτάσαμε στην κατάκτηση της Euroleague. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος μου στόχος, να πάρουμε τον τίτλο. Το να σηκώνω το τρόπαιο ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Πλέον είμαι ανοικτός σε νέες προκλήσεις και ελπίζω να βάλω ακόμη ένα κύπελλο στη συλλογή μου».

Τέλος απάντησε στο πως αισθάνθηκε που κατέκτησε την Euroleague αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό: «Δεν ένιωσα περίεργα εκείνη τη στιγμή. Και οι δύο ομάδες πάλευαν για τον τίτλο, κάτι που είναι αρκετά ιδιαίτερο, ήμουν ευγνώμων και χαρούμενος. Ήταν λίγο περίεργο το να πάω πίσω στον Ολυμπιακό αυτή τη χρονιά, κάποιοι συμπαίκτες μου θύμισαν εκείνο το ματς αλλά το έχω αφήσει ήδη πίσω μου και συγκεντρώνομαι για τα φετινά Playoffs.

Συνολικά πιστεύω έχουμε μία αρκετά καλή σεζόν, είχαμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά καταφέραμε να παραμείνουμε σε καλή φόρμα στο εγχώριο πρωτάθλημα και την Euroleague. Νικήσαμε και τα δύο κύπελλα που διεκδικήσαμε μέχρι στιγμής, κάτι το οποίο είναι σπουδαίο. Τώρα επιτέλους έχουμε την πλειοψηφία των παικτών μαζί και το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικό μπάσκετ στη επίθεση και στην άμυνα. Πιστεύω αυτό μας δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες για την επιτυχία».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈγκαιρη πληρωμή των τακτικών εφημεριών στο Αχιλλοπούλειο
Επόμενο άρθροΚαλά νέα για τον κίνδυνο άνοιας – Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μεγαλώνει