Σήκωσαν περιπολικό στα χέρια και πήραν κατασχεμένο αυτοκίνητο! Μόνο σαν πρωταπριλιάτικο αστείο θα μπορούσε να ακουστεί κάτι τέτοιο αλλά δεν έγινε την 1η Απριλίου αλλά στις 31 Μαρτίου, το μεσημέρι δηλαδή της περασμένης Κυριακής.

Η απίθανη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Κεφαλλονιά, όχι όπου όπου, αλλά στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νησιού. Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, μια ομάδα περίπου είκοσι ατόμων πλησίασε το κτήριο όπου εξωτερικά υπήρχε μόνο ένας σκοπός. Ο αστυνομικός βλέποντας απέναντι του όλα αυτά τα άτομα, τα έχασε και δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό. Στη συνέχεια, η ομάδα των ατόμων ανέβηκε στο κτήριο όπου τον μοναδικό αστυνομικό που βρήκε ήταν ο αξιωματικός υπηρεσίας. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά ξεκινούν τα… απίθανα αλά ελληνικά για τα οποία, μέχρι αυτή την ώρα η ελληνική αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα άτομα κατέβηκαν τα σκαλιά και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο όπου ήταν ακινητοποιημένο ένα αυτοκίνητο το οποίο έψαχναν. Ένα περιπολικό όμως τους εμπόδιζε. Τι έκαναν; Το έπιασαν με τα χέρια τους και προσπάθησαν να το μετακινήσουν, κάτι που τελικά το κατάφεραν! Με κάποιο εφεδρικό κλειδί που, προφανώς είχαν, έβαλαν μπροστά το όχημα και εξαφανίστηκαν, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Όπως ήταν φυσικό σήμανε συναγερμός σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού καθώς το να παίρνει κάποιος με το «έτσι θέλω» ένα κατασχεμένο αυτοκίνητο δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα είχε ακινητοποιηθεί λόγω τροχονομικών παραβάσεων κάτι που όμως, όπως φαίνεται, δεν άρεσε στην ομάδα των νεαρών που έδρασαν σαν να μην φοβούνται το παραμικρό.

Τελικά, σε μια προσπάθεια να διασωθεί η υπηρεσιακή τιμή των αστυνομικών που υπηρετούν στο νησί του Ιονίου, ένα από τα άτομα που συμμετείχε στην ομάδα, εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη όπου του επιβλήθηκε η σχετική ποινή. Όσο για το αυτοκίνητο; Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άφαντο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές στα δρομικά αγωνίσματα ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία
Επόμενο άρθροΔιασύνδεση ταμειακών – POS: Άφαντες 12.000 επιχειρήσεις