Στην επιτυχημένη εκδήλωση απονομής των 26ων Δημοσιογραφικών Βραβείων ΠΣΑΤ, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (EOE), την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, βραβεύθηκαν οι αθλητικοί συντάκτες-μέλη του Συνδέσμου, για θέματα που αποφάσισε η ανεξάρτητη αρμόδια Eπιτροπή, ενώ το Δ.Σ. απένειμε ειδικές τιμητικές διακρίσεις και επαίνους.

Στο καλωσόρισμά του, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ανέφερε ότι στόχος των αθλητικών δημοσιογράφων είναι να τονίζουν τις ωραίες στιγμές του αθλητισμού. Υποχρέωση, όλων, ωστόσο παραμένει να ρίχνουν τα φώτα της δημοσιότητας και στα λεγόμενα ΜΗ δημοφιλή αθλήματα, σε αθλητές και προπονητές που δουλεύουν και προσπαθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Πρέπει να στηριχτεί η μαζική άθληση», επισήμανε ,«το βάρος της οποίας έχει πέσει στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα σωματεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία των αθλητικών δημοσιογράφων στη φιλόξενη αίθουσα της ΕΟΕ και τους ευχαρίστησε για τη στήριξη που παρέχουν στην ανάδειξη των μη δημοφιλών αθλημάτων. Σας ευχαριστώ» είπε «που προβάλλετε τους αθλητές εκείνους που θα είναι σε λίγο καιρό πρωταγωνιστές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιατί χρειαζόμαστε αυτά τα είδωλα της κοινωνίας για να αποτελέσουν το παράδειγμα για τις νεότερες γενιές.

Ακολούθησε η απονομή των Δημοσιογραφικών Βραβείων. Συγκεκριμένα:

Το Έπαθλο «Γιάννης Διακογιάννης» απονεμήθηκε στη Δήμητρα Ηρειώτη, Τηλεοπτικό Κανάλι «Cosmote TV», για τη σειρά συνεντεύξεων στο 24ωρο αφιέρωμα για την ημέρα της Γυναίκας. Την απονομή έκαναν η πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ολυμπιονίκης και μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ, Βούλα Κοζομπόλη, η μαραθωνοδρόμος και σύμβουλος του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Μαρία Πολύζου και η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League Κάτια Κοξένογλου.

Το Έπαθλο «Πέτρος Λινάρδος» απονεμήθηκε στην Κατερίνα Αναστασοπούλου, Τηλεοπτικό Κανάλι «ΕΡΤ1», για το ρεπορτάζ σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση του κωπηλατοδρομίου στο Σχοινιά. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Έπαθλο «Χάρης Λυμπερόπουλος» απονεμήθηκε στον Γιάννη Καράγιωργα, Τηλεοπτικό Κανάλι “Euronews”, για την παρουσία της Εθνικής Ανσάμπλ Ουκρανίας στην Ελλάδα. Την απονομή έκανε το μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ και παλαιός πρωταθλητής κολύμβησης, Νίκος Ξυλούρης.

Το Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς» απονεμήθηκε στον Θανάση Νικολάου, Τηλεοπτικό Κανάλι «ΕΡΤ3», για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Βίλατζ Γιουνάιτεντ». Ο κ. Νικολάου δεν παρέστη και για λογαριασμό του το παρέλαβε ο ειδικός γραμματέας του ΠΣΑΤ, Κώστας Αλεξόπουλος από τον Πρόεδρο επί τιμή του Συνδέσμου, Παύλο Γερακάρη.

Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε από το Δ.Σ. στη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού «Open» Έλβη Μιχαηλίδου, για το ρεπορτάζ της, στη διάρκεια του οποίου 14 κορυφαίοι αθλητές έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά της βίας. Την απονομή έκανε ο προπονητής της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Θοδωρής Βλάχος με τις μεγάλες και παγκόσμιες διακρίσεις.

Το Έπαθλο «Μίμης Παπαναγιώτου» απονεμήθηκε στον Νίκο Παγκάκη, Web TV “paopantou.gr”, για τη συνέντευξη των Νίκου Παππά και Χρήστου Μαρτσάκη, σχετικά με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. ΠΣΑΤ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Το Έπαθλο «Άκης Τσόπελας» απονεμήθηκε στους Μανώλη Βογιατζάκη και Μένια Σιδεράκη, Web TV ΠΑΕ ΟΦΗ, για την τηλεοπτική σειρά «Pregame on Field». Την απονομή έκανε ο αναπληρωτής ταμίας του ΠΣΑΤ, Αντώνης Παπουτσάκης.

Το Έπαθλο «Τάσος Παπαχρήστου» απονεμήθηκε στον Αντώνη Σαριδάκη, Web TV “Crete2day.com”, για το ρεπορτάζ με τίτλο «30 χρόνια από το ΟΦΗ-Ατλέτικο, τρεις πρόεδροι θυμούνται». Τη βράβευση έκανε ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.

Το Έπαθλο «Βασίλης Γεωργίου» απονεμήθηκε στον Πέτρο Μαυρογιαννίδη, Ραδιοφωνικός Σταθμός «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», για το αφιέρωμα «Η τραγωδία της θύρας 7». Την απονομή έκανε ο B΄ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Μάνος Σταραμόπουλος.

Το Έπαθλο «Κώστας Μότσης» απονεμήθηκε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Ραδιοφωνικός Σταθμός «Σπορ FΜ», για το αφιέρωμα στο έτος 1992 που άλλαξε το ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε ο θρύλος του μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο συνάδελφος, παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το χρηματικό ποσό από το περυσινό επαμειβόμενο έπαθλο μαζί με τα κέρδη από τις πωλήσεις του περυσινού βιβλίου διατέθηκαν στο ερασιτεχνικό σωματείο τζούντο της Αργυρούπολης «Αρχάγγελος», για την αγορά ρούχων προπόνησης και ανακαίνισης του χώρου των αποδυτηρίων.

Το Έπαθλο «Νίκος Αντωνιάδης» απονεμήθηκε στον Μιχάλη Μερτζιανίδη, Ραδιοφωνικός Σταθμός «Super FΜ Ιωαννίνων», για τη συνέντευξη στον υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Κούρο. Την απονομή έκανε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Γιώτα Αντωνοπούλου, ενώ στο βήμα ανέβηκε και ο ίδιος ο Γιάννης Κούρος, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του.
Το Έπαθλο «Ανδρέας Καλογερόπουλος» απονεμήθηκε στον Αντώνη Νικολόπουλο, για το φωτογραφικό στιγμιότυπο από αγώνες στίβου. Τη βράβευση έκανε η ταμίας του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, Αγγελική Βύζικα.

Το Έπαθλο «Παναγιώτης Τριχιάς» απονεμήθηκε στον Δημήτρη Καρβουντζή, για το φωτογραφικό στιγμιότυπο του Νίκου Γκάλη. Την απονομή έκανε ο φωτορεπόρτερ και μέλος της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων, Κώστας Κομίνης.

Το Έπαθλο «Θοδωρής Ακάλεστος» απονεμήθηκε στον Μάρκο Χουζούρη, για το φωτογραφικό στιγμιότυπο από το άγαλμα του Δικέφαλου αετού.Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, Κώστας Τουτσίδης.

Το Έπαθλο ΕΣΗΕΑ «Λία Αργυριάδη» απονεμήθηκε στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο, Εφημερίδα «Φως των Σπορ», για αφιερώματα και δημοσιεύματα, που αφορούν στην περιοχή της Ηπείρου. Την απονομή έκαναν ο Κώστας Μυλωνάς, επί τιμή αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ και παλαιό στέλεχος της εφημερίδας και ο διευθυντής της εφημερίδας «Φως των Σπορ» Σπύρος Κερκύρας.

Το έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος» απονεμήθηκε στους Αντώνη Φουντή και Σάββα Λιβάνιο, Εφημερίδα “Documento”, για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ-έρευνα με τίτλο «Εγκατάλειψη και σαπίλα στο ΟΑΚΑ 2.0». Τη βράβευση έκανε ο γενικός γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ, Δημήτρης Κουμπιάς.

Το Έπαθλο «ΠΟΕΣΥ» απονεμήθηκε στον Προκόπη Κόγκο, Εφημερίδα «Πελοπόννησος», ένθετο «Trip», για τη συνέντευξη του Μίλτου Τεντόγλου. Την απονομή έκαναν ο ταμίας της ΠΟΕΣΥ Κωνσταντίνος Θέος και ο πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), Θανάσης Μπαμπανέβας.

Το Έπαθλο «Γιώργος Παντούρης» απονεμήθηκε στον Μαρίνο Βασιλάκη, Εφημερίδα «Πατρίς» Ηρακλείου Κρήτης, για το αφιέρωμα με τίτλο «Το Ηράκλειο έδωσε δυναμικό παρών στο Μουντιάλ 2022». Την απονομή έκανε ο γενικός γραμματέας του Ταμείου της ΕΣΗΕΠΗΝ και μέλος του Συνδέσμου, Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Το Έπαθλο «Κώστας Γεωργιάδης» απονεμήθηκε στον Νίκο Παπαδογιάννη, Ιστοσελίδα “gazzetta.gr”, για το αποκλειστικό ρεπορτάζ με τίτλο «Η επιστολή Γουόκαπ που ζητάει να γίνει Έλληνας: Είναι πλέον η πατρίδα μου». Την απονομή έκανε η σύζυγος του εκλιπόντα συναδέλφου Κώστα Γεωργιάδη, Βανέσα Δεληχρήστου.

Το Έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης» απονεμήθηκε στον Γιάννη Σταυρουλάκη, Ιστοσελίδα “gazzetta.gr”, για το οδοιπορικό με θέμα «Μπήκαμε στη Μασία και μάθαμε πώς βγαίνουν οι Μέσι και οι Γκάβι». Τη βράβευση έκανε ο ειδικός γραμματέας του ΠΣΑΤ, Κώστας Αλεξόπουλος.

Το Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης» απονεμήθηκε στον Πολύδωρο Παπαδόπουλο, Ιστοσελίδα “gazzetta.gr”, για το ρεπορτάζ με θέμα «Το Gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο «νεοχουλιγκανισμός»». Την απονομή έκαναν ο αναπληρωτής ταμίας του ΕΔΟΕΑΠ και μέλος του ΠΣΑΤ, Πάνος Σαμαράς και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, Χρίστος Αποστολίδης, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης.

Το Επαμειβόμενο Βραβείο ΕΠΟ απονεμήθηκε στον Χρήστο Λιάπη, Εφημερίδα «Metrosport», με θέμα τα 99 χρόνια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ Δημήτρης Κανελλάκης.

Το Επαμειβόμενο Βραβείο ΕΟΚ απονεμήθηκε στον Χρυσόστομο Τρίμμη, Περιοδικό Ομοσπονδίας Μπάσκετ, για το project που ξεκίνησε ο Νίκος Μπουντούρης στους κόλπους του Ολυμπιακού Βόλου μπάσκετ, με την προπόνηση της Red Special Team, που αποτελείται από παιδιά με νοητική υστέρηση. Τη βράβευση έκανε ο ειδικός γραμματέας της Ομοσπονδίας μπάσκετ, Βασίλης Ντάκουρης.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, απονεμήθηκαν ειδικές τιμητικές διακρίσεις σε προσωπικότητες του αθλητικού ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα:

Ο Νίκος Κατσαρός βραβεύθηκε για την τεράστια προσφορά του στη δημοσιογραφία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Την απονομή έκανε ο σκαπανέας της αθλητικής δημοσιογραφίας, Γιώργος Λιβέρης.

Ο Κώστας Μυλωνάς βραβεύθηκε για την πολύχρονη και πολυσήμαντη προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία και τον αθλητισμό. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο Κώστας Σωτηρίου βραβεύθηκε για τη μεγάλη του προσφορά στην αθλητική δημοσιογραφία. Την απονομή έκανε η γενική γραμματέας του Συνδέσμου, Ασπασία Βελονάκη.

Η Ελένη Παπαθανασίου τιμήθηκε για την προσφορά της στην αθλητική δημοσιογραφία και τον αθλητισμό. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) και μέλος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Κέλλας.

Ο Μανόλης Δανδουλάκης, από το Ηράκλειο Κρήτης, τιμήθηκε για την προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία. Ο ίδιος δεν κατάφερε να παραστεί για λόγους υγείας.

Ο Γιάννης Μαμουζέλος τιμήθηκε για τις πολυάριθμες συμμετοχές του σε κορυφαία διεθνή αθλητικά γεγονότα, μεταξύ των οποίων και σε Ολυμπιακούς Αγώνες, και την προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία και τον αθλητισμό, τον οποίο υπηρέτησε και ως δρομέας. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

Επίσης, εκ μέρους του Δ.Σ. τιμήθηκε ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Οικονομόπουλος για την προσφορά του στο αθλητικό φωτορεπορτάζ και τη συμβολή του στην τεχνολογική εξέλιξή του. Τη βράβευση έκανε ο έφορος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, Μάνος Χρυσός.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν και τα μέλη του Συνδέσμου, που συνέγραψαν βιβλίο μέσα στο 2023. Πρόκειται για τους:

Γιώργο Αρκουλή, «Για τον Απόλλωνα που αγαπήσαμε». Τον έπαινο παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Άκης Δημακός, από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτη Ιωάννου.

Κώστα Βασιλόπουλο, «Ραζβάν Λουτσέσκου, Double ΠΑΟΚ». Την απονομή έκανε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Ζυγούρη.

Μπάμπη Ζαννιά, «Η Α.Ε. Ορχομενού και ο Αθλητισμός στον Ορχομενό» και «42.195 μ. σε 40 χρόνια, Αυθεντικός Μαραθώνιος Ειρήνης Αθηνών Γρηγόρης Λαμπράκης». Την απονομή έκανε ο αναπληρωτής τομεάρχης αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Γκανιάτσος.

Δημήτρη Κουμπιά, «Ο Συντάκτης Ύλης». Την απονομή έκανε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Τάκης Αλεξόπουλος.

Γιάννη Κούρκουλο, «Μανώλης Μητσιάς-Ήλιος Χειμωνιάτικος, άρχοντας λαμπρός». Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Θέμη Μαντά, «Ο Πύργος και τα «δοκάρια» του». Τη βράβευση έκανε ο ειδικός γραμματέας του ΠΣΑΤ, Κώστας Αλεξόπουλος.

Άγγελο Μενδρινό, «Εγκλήματα, Δολοφονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα». Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Αγωγής της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, Δημήτρης Χορταργιάς.

Γιώργο Μιμίκο, «Οκτώ δεκαετίες ΠΟΑ, ένα αληθινό μικρασιατικό παραμύθι». Τη βράβευση έκανε η σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Μάρθα Σαμαρά.

Παντελή Περιβολάρη, «Η «Αλλαγή» και η αλλαγή στο Κυπριακό, Ανδρέας Παπανδέρου και Κύπρος 1981-1989». Την απονομή έκανε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας, υπεύθυνος του κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, Κωνσταντίνος Μαρκουϊζος (Ιαβέρης).

Μένιο Σακελλαρόπουλο, «Ο αρχάγγελος των βράχων». Τη βράβευση έκανε ο έφορος του ΠΣΑΤ, Σήφης Βοτζάκης.

Βασίλη Σκουντή, «The Super TRIVIA Quiz Book Μουντομπάσκετ». Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, Άκης Δημακός.

Περικλή Στέλλα, «Sound of Silence», «Κύρος Βασάρας, My way». Ο συνάδελφος δεν παρέστη και το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του ο β΄αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μάνος Σταραμόπουλος, από τον συνάδελφο και μέλος του ΠΣΑΤ Παναγιώτη Χαραλαμπίδη.

Χρήστο Σωτηρακόπουλο, «The Super TRIVIA Quiz Book, Αγαπάς το ποδόσφαιρο;». Ο συνάδελφος έπρεπε να μεταβεί στο αεροδρόμιο και για το λόγο αυτό τον έπαινο παρέλαβε ο Βασίλης Σκουντής από τον γενικό γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ, Δημήτρη Κουμπιά.

Η λαμπρή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των παιδιών των συναδέλφων που πέτυχαν σε ανώτατες σχολές, από τον πρόεδρο του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννη Μαρωνίτη και τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Πρόκειται για τους:

Δημήτρη Ασημακόπουλο, του Κώστα για την εισαγωγή του στη σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Ελισάβετ Φιλοξενία Βαζογιάννη, του Αντώνη για την εισαγωγή της στη Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ
Σπύρο Βετάκη, του Σωτήρη για την εισαγωγή του στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
Δημήτρη Δημητρόγλου, του Ιωάννη για την εισαγωγή του στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Αθανάσιο Ιωαννίδη, του Ευθυμίου για την εισαγωγή του στη Σχολή Θετικών Επιστημών, Τμήμα Πληροφορικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Ναταλία-Ευτέρπη Λιοντζοπούλου, του Αθανάσιου στη Σχολή Γεωπονίας και Τροφίμων Υγείας, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Ανδρέα Μπέτση, του Ανδρέα για την εισαγωγή του στη Φιλοσοφική Σχολή, Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Βασίλη Μπέτση, του Ανδρέα για την εισαγωγή του στη Φιλοσοφική Σχολή, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, το μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ και πρόεδρος της ομοσπονδίας γκολφ Θωμάς Τόκας, ο διευθυντής της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Μάκης Ασημακόπουλος, η συνάδελφος, μέλος του ΠΣΑΤ και Γραφείο Τύπου του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Χριστίνα Αμερικάνου, η οποία ανέγνωσε το μήνυμα του κ. Βρούτση, οι συντονιστές διευθυντές των ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, Κωνσταντίνος Χαλιορής και Παναγιώτης Κουτσογιάννης αντίστοιχα, η μεγάλη μορφή της πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας πάλης Δημήτρης Τραμπάκουλας, το μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας πάλης Μύρων Στεφανάκης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, ο σύμβουλος του ΟΠΑΝΔΑ Γιώργος Αναγνώστου, η επικεφαλής του πολιτιστικού κινήματος «Athena take me home» Αθηνά Τρανούλη, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι φορέων, αθλητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για την αιγίδα και τις ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ και ΕΔΟΕΑΠ για την πολύτιμη στήριξη. Ο πρόεδρος δε, στο καλωσόρισμά του, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο και Μανώλη Κολυμπάδη αντίστοιχα για την ευγενική παραχώρηση του αμφιθεάτρου, καθώς και τον Κωνσταντίνο Ηρακλέους, της εταιρίας «Hercules» για τη χορηγία των επάθλων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον δημοσιογράφο και μέλος του ΠΣΑΤ, Στέφανο Αβραμίδη, ο οποίος με την εξαιρετική παρουσίασή του πρόσθεσε ακόμη περισσότερο κύρος στη φετινή εκδήλωση.

Την Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, η οποία λειτουργεί βάσει του Καταστατικού μας (άρθρο 20, παρ. γ’) και οι αποφάσεις της δεσμεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, απαρτίζουν οι συνάδελφοι μέλη: Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Μάκης Παπαζήσης, Κώστας Κομίνης, Άγγελος Μενδρινός, Νίκος Τσώνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και εκ μέρους του Δ.Σ. ο Α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Ιωάννου.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτις ΗΠΑ Διαμαντίδης και Καλαμπόκης
Επόμενο άρθροΒέρα Μακρομαρίδου: «Τα όνειρα οφείλουν να μην είναι ταπεινά»