Τη δική της εκπροσώπηση θα έχει η Ελλάδα στη Γερμανία την περίοδο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. 

Ο ιδρυτής του Youthorama, Ηλίας Μάστορας, θα ταξιδέψει στη Φρανκφούρτη με την «Μία μπάλα για όλους» σε συνεργασία με το UEFA Foundation for Children, προκειμένου να πραγματοποιήσει συμπεριληπτικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, με και χωρίς οπτική αναπηρία. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί νέο video που θα προβάλλεται στα matrix της κάθε διοργανώτριας πόλης.

Υπενθυμίζουμε ότι η ξεχωριστή μπάλα που αναμένεται να μοιράσει χαμόγελα και στο φετινό UEFA EURO , έχει ήδη ταξιδέψει από την Ελλάδα σε 213 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο και έχει βραβευτεί από την Ε.Ε. ως η «Εμπνευσμένη Αλλαγή» στα ετήσια βραβεία συμπερίληψης και Αθλητισμού.

Παρόμοιες βιωματικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν από την παγκόσμια καμπάνια σε όλες τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές γιορτές ξεκινώντας από το UEFA EURO 2020, FFA World Cup Qatar 2022, τελικούς Champions League & Europa League 2023, Super Cup 2023. Φέτος, θα κουδουνίζει στον τελικό κυπέλλου Betsson τον Μάιο, φυσικά στο UEFA EURO αλλά και στο Παρίσι 2024 εκπαιδεύοντας 13.000 θεατές κάθε αγώνα παραολυμπιακού ποδοσφαίρου τυφλών μπροστά στον Πύργο του Άιφελ.

Ο Ηλίας Μάστορας ως ο Local Hero στον τομέα του Αθλητισμού, είναι ο μοναδικός Έλληνας υπεύθυνος ολυμπιακού – παραολυμπιακού αθλήματος στο Παρίσι 2024 και ως υπεύθυνος του μοναδικού παραολυμπιακού ποδοσφαίρου τυφλών θα παρουσιάσει δράσεις του αθλήματος στους τελικούς UEFA 2024 σε Δουβλίνο (Europa League), Αθήνα (Conference League), Λονδίνο (Champions League) αλλά και στις Η.Π.Α. 6/6 σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή LA28 Olympic Paralympic Games, USABA και τη διάσημη ομάδα LA Galaxy.

Σε λίγες ημέρες, θα διοργανωθεί από το Όραμα Νέων, η μεγαλύτερη συμπεριληπτική δράση Erasmus+ Sport με τη συμμετοχή 1.000 παιδιών, με και χωρίς οπτική αναπηρία στις 22/4 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πανοράματος ενώ στη συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Πυλαίας Χορτιάτη 10/4 θα έχουν ετοιμαστεί τα δωρεάν εκπαιδευτικά πακέτα για όλα τα σχολεία της χώρας όπου φοιτούν και παιδιά με οπτική αναπηρία. Η μαγεία της πατενταρισμένης μοναδικής μπάλας ποδοσφαίρου και για τυφλά παιδιά, είναι ότι δεν πωλείται αλλά μόνο δωρίζετε και έχουν διανεμηθεί πάνω από 15.000 ειδικές μπάλες.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Την Παρασκευή καταβάλλονται 18 επιδόματα
Επόμενο άρθροΥψηλότερος γενετικός κίνδυνος παχυσαρκίας σημαίνει σκληρότερη προσπάθεια για τα ίδια αποτελέσματα