Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν σε απογοητεύει ποτέ και πάντα “κρύβει” εκπλήξεις, όπως η σαββατιάτικη της Κλερμόν στο Παρίσι κόντρα στην Παρί.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τον κύριο όγκο αγώνων της αγωνιστικής, έχει περιλαμβάνει ματς τα οπία μπορούν να δώσουν εκπλήξεις και να φέρουν ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, η δεύτερη της βαθμολογικής κλίμακας Μπρεστ που εντυπωσιάζει το τελευταίο διάστημα, θα υποδεχτεί την Μετς, που είναι πρωτελευταία και παλεύει να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού. Για την Μετς το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι αλλά δεν έχει άλλο δρόμο από το να παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Ρεμς και Νις, η οποία συνεχίζει να… κατηφορίζει, θα μονομαχήσουν με απότερο σκοπό τη νίκη που θα τις φέρει πιο κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό έξοδο, ενώ ούτε ανησυχούν για την παραμονή τους, ούτε μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, οπότε στο μεταξύ τους ματς θα είναι απελευθερομένες από κάθε άγχος και πίεση, όπω και για τις Τουλούζ και Στρασβούργο, που βέβαια θέλουν βαθμούς για να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από επικίνδυνες καταστάσεις.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Ναντ με την Λυών, καθώς οι γηπεδούχοι είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας και απέχουν επτά βαθμούς από την σημερινή της αντίπαλο που κάνει εξαιρετικό δεύτερο γύρο πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Ligue 1

Παρασκευή 5 Απριλίου
Λιλ – Μαρσέιγ 3-1

Σάββατο 6 Απριλίου
Λανς – Χάβρη 1-1
Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν 1-1

Κυριακή 7 Απριλίου
14:00
Μπρεστ – Μετς
16:00 Ρεμς – Νις
16:00 Τουλούζ – Στρασβούργο
16:00 Μονπελιέ – Λοριάν
18:05 Μονακό – Ρεν
21:45 Ναντ – Λυών

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στην Ιεράπετρα: Εισπνευστικό έγκαυμα υπέστη ο 74χρονος
Επόμενο άρθρο«Ενωσιακό Δίκαιο και οριοθέτηση ΑΟΖ»