Με τη συνέντευξη Τύπου της βουλγαρικής Ομοσπονδίας (BRGF) δόθηκε η αντίστροφη μέτρηση της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής για το 2024 στη Σόφια.

Η ελίτ των αθλητριών σε παγκόσμιο επίπεδο θα λάβει μέρος στο μεγάλο γεγονός που θα φιλοξενήσει η “Arena Sofia“, από την Παρασκευή, 12 Απριλίου έως και την Κυριακή, 14 Απριλίου.

Τη Βουλγαρία θα εκπροσωπήσουν στη διοργάνωση η Μποριάνα Καλέιν, η Στιλιάνα Νικόλοβα, η ομάδα ανσάμπλ, καθώς και οι Μαγκνταλίνα Μινέφσκα, Σοφία Ιβάνοβα, Καμελία Πέτροβα, Ρέιτσελ Στογιάνοφ και Μαργκαρίτα Βασίλεβα.

Στη Σόφια θα αγωνιστούν συνολικά 55 αθλήτριες από 42 χώρες, καθώς και 13 σύνολα.

Υψηλός προσκεκλημένος της βουλγαρικής Ομοσπονδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας θα είναι ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Μορίναρι Βατανάμπε, από την Ιαπωνία.

Η αντιπρόεδρος της βουλγαρικής Ομοσπονδίας (BRGF), Νεβιάνα Βλαντίνοβα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την παρουσία της… αφρόκρεμας των αθλητριών της ρυθμικής γυμναστικής από όλον τον κόσμο στη Σόφια για άλλη μία χρονιά.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (1/4), η BRGF υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη UNICEF και -όπως αποφασίστηκε- έσοδα από τα εισιτήρια της πρώτης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου (σ.σ. της 12ης Απριλίου) θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ως… ορεκτικό, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας θα φιλοξενήσει ένα διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο “Sofia Hall“. Στο διεθνές τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή 90 κορίτσια από 45 ομάδες και 85 γυναίκες, με 36 χώρες να εκπροσωπούνται συνολικά με παρουσία αποστολών τους. Για πρώτη φορά, δε στο διεθνές τουρνουά θα μετέχουν και ομάδες ανσάμπλ.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔιασύνδεση ταμειακών – POS: Άφαντες 12.000 επιχειρήσεις
Επόμενο άρθρο«Σαν ψέμα»: Αυτοί είναι οι ρόλοι και οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΟΡΕΝ