Συλλαλητήριο στον Άγιο Νικόλαο, την Τρίτη 9 Απριλίου στις έξι το απόγευμα, διοργανώνουν συνταξιουχικές οργανώσεις, ο σύλλογος δημοκρατικών γυναικών αλλά και φορείς στον χώρο της υγείας ζητώντας ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, του ΕΚΑΒ Μαγνησίας και συνολικά των Δημόσιων μονάδων Υγείας και Πρόνοιας στην περιοχή. Σήμερα έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο προαύλιο του γενικού Νοσοκομείου Βόλου

«Δεν ανεχόμαστε να δίνουν ψίχουλα στα δημόσια νοσοκομεία, που λειτουργούν υποστελεχωμένα και χωρίς τον αναγκαίο εξοπλισμό, και την ίδια ώρα να εμπορευματοποιούν την λειτουργία τους με τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία», τόνισαν εκπρόσωποι των συνταξιούχων και κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι με τις πολιτικές της ενισχύει τα ιδιωτικά μεγαθήρια της υγείας που κερδοφορούν κάνοντας εμπόριο με τις ανάγκες των ασθενών.
Τοποθέτηση στη συνέντευξη έκανε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας κ. Γιαννακός, ο οποίος επανέλαβε πως πριν έναν χρόνο η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ότι θα αυξηθούν τα οδοιπορικά των αιμοκαθαιρόμενων και ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί η υπόσχεση αυτή. Οργή και αγανάκτηση για τις γυναικοκτονίες εξέφρασε η εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών και ζήτησε να ληφθούν μέτρα προστασίας των γυναικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Λιάγκας: «Το πιο “βαρύ” ήταν αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη μητέρα της Δανάης Μπάρκα»
Επόμενο άρθροΑταμάν: «Με ενδιαφέρει μόνο να τερματίσουμε στην 2η θέση»