Οι Κρητικοί ήταν καταιγιστικοί και έκαναν αποφασιστικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής τους, καθώς στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, επικράτησαν με 4-0 των Ηπειρωτών, τους οποίους… έσπρωξαν προς την δεύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Εραμούσπε φάνηκε να ελέγχει μία μεταβίβαση στην περιοχή, ο Μπάκου κράτησε την κατοχή ζωντανή για τους Κρητικούς, ο Μαρινάκης τροφοδότησε τον Ριέρα, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 10′. Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω απευθείας αποβολής του Εραμούσπε και κάπου εκεί όλα έγιναν πιο εύκολα για τον ΟΦΗ, που είχε το προβάδισμα και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του αγώνα. Ο Τοράλ με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Μπάκου, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και πλάσαρε για το 2-0 στο 45’+4′.

Ο ΟΦΗ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και ανέβασε ακόμη περισσότερο το προβάδισμά του στο 58′, με τον Ισέκα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Κρητικών. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον στο δεύτερο δοκάρι, ο Βέλγος επιθετικός πετάχτηκε, πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Λίγο αργότερα, ο Ισέκα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς μέσω VAR φάνηκε πως ήταν εκτεθειμένος. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86′ ο Ριέρα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Φελίπε βρήκε πανέμορφα τον Ισπανό, ο οποίος στα δεξιά εντός περιοχής, έκανε το σουτ δυνατά και νίκησε τον Νάγκι για το 4-0.

ΓΚΟΛ: 10′, 86′ Ριέρα, 45’+4′ Μπάκου, 58′ Ισέκα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 50′ Σόρια, 57′ Κόντε, 67′ Σομποτσίνσκι
ΚΟΚΚΙΝΗ: 26′ Εραμούσπε

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (69′ Θεοδοσουλάκης), Τοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος (69′ Λουκάο), Μεγιάδο (69′ Μπάκιτς), Γκαγέγος, Μπάκου (75′ Φελίπε), Τοράλ (69′ Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (80′ Καραχάλιος), Ριένστρα (46′ Τζίνο), Ροσάλες (46′ Ροσέρο), Τζίμας (46′ Ντεμίρ), Κόντε (70′ Λεό).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

Σάββατο 6 Απριλίου

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1
Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 1-2
Παναιτωλικός – Βόλος 0-1
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League πατώντας ΕΔΩ.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈκλεισε θέση στους τελικούς ο Παναθηναϊκός
Επόμενο άρθροΝέα Αριστερά: Η κυβέρνηση οφείλει να κηρύξει εκτάκτως την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου