Ο σέντερ μπακ της “Ένωσης” μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και της νίκης της ομάδας του με 1-0 επί του Ολυμπιακού, δίνοντας τα εύσημα στους συμπαίκτες του για μια ακόμα φορά.

Οι δηλώσεις του Αρόλντ Μουκουντί:

«Είναι φανταστικό συναίσθημα. Παίξαμε για τη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά ήμασταν καλοί, ήταν μια ισορροπημένη αναμέτρηση. Είμαι χαρούμενος και τώρα κοιτάμε τα επόμενα ματς. Ξέρουμε πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, όχι 11 αλλά 30 που όλοι μπορούν να προσφέρουν. Σήμερα δύο παίκτες που δεν ήταν στο βασικό σχήμα ήταν καθοριστικοί στο φινάλε. Χρειάζεται συγκέντρωση, γιατί η κούρσα δεν τελείωσε και έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας», τόνισε ο Καμερουνέζος αμυντικός.

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα για πρώτη φορά στο 2024 είπε: «Νιώθω καλά. Δεν ξέρω αν έπαιξα στο 100%, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαι ακόμη καλύτερα. Με τον Βίντα έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί από πέρσι, γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Μπορώ να συνεργαστώ το ίδιο καλά και με εκείνον και με τον Κάλενς αλλά και με τον Μήτογλου».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚίεβο: «Ανούσιες» οι απαιτήσεις της Μόσχας για παράδοση του επικεφαλής της ουκρανικής υπηρεσίας ασφαλείας
Επόμενο άρθροΙσπανία: Στο +8 από την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ, 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο