Τον τραυματισμό των πέντε εκ των οκτώ συνολικά μεταναστών που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο διακινητής επιχείρησε να τους προωθήσει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα η προσπάθεια του οδηγού/διακινητή να διαφύγει του αστυνομικού ελέγχου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, χθες, και ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν στην Εθνική Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, ο οδηγός/διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά συνεχίζοντας την πορεία του και αναπτύσσοντας ταχύτητα, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο ύψος του οικισμού της ‘Ανθειας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των πέντε επιβαινόντων. Οι οκτώ μετανάστες διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, με τους πέντε να παραμένουν νοσηλευόμενοι, χωρίς ωστόσο – όπως προκύπτει από τα στοιχεία του ρεπορτάζ – να φέρουν τραύματα απειλητικά για τη ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤζούντο: «Ασημένια» η Τελτσίδου στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ!
Επόμενο άρθροΟ Μπαρτζώκας παραδέχθηκε την Μπάρτσα και αναφέρθηκε στον Παπανικολάου