Σε εκδήλωση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Νοσοκοείο Βόλου παρουσιάζονται οι νέοι βιοχημικοί παράμετροι που θα διενεργούνται με την ολοκλήρωση του νέου ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται τα στοιχεία απόκρισης των Επειγόντων εξετάσεων του Βιοχημικού, σε ανάλυση τριετίας 2021-2023, από τον Δρ. Αντώνη Βλάχο, όπως και οι “νέοι βιοδείκτες ήπιας και τραυματικής εγκεφαλικής βλάβης.

Το Βιοχημικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Βόλου θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα σε όλη την Ελλάδα, με επάρκεια τόσο οικονομικών όσο και ανθρωπίνων πόρων όπως επισημαίνει ο διευθυντής του, Ηλίας Τογκουσίδης. Η κατάταξη του εργαστηρίου στις εξετάσεις κλινικής χημείας είναι στην πρώτη 10άδα τα τελευταία χρόνια! To 2021 και το 2022 βρίσκεται στη 2η θέση σε 264 Εργαστήρια σε πανελλήνιο επίπεδο!

Ειδικότερα, το Βιοχημικό Εργαστήριο πλήρως εφοδιασμένο με αναλυτές υψηλής απόδοσης, το κατάλληλο προσωπικό και την υλικοτεχνική υποδομή του δύναται να αποκρίνεται στις αιτούμενες από τα τμήματα των ΤΕΠ εξετάσεις σε ιδιαίτερα μικρό χρόνο (ΤΑΤ) που αγγίζει τα 36 λεπτά κατά μέσο όρο. Περαιτέρω βελτίωση του συνολικού ΤΑΤ θα πρέπει να αναζητηθεί κυρίως στο στάδιο της προ-αναλυτικής φάσης. Η χρήση του LIS, η εφαρμογή των ηλεκτρονικών παραπεμπτικών και η συνεχής συντήρηση και επίβλεψη του εξοπλισμού συντελούν στην μείωση του ΤΑΤ και υψηλότερης ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών!

Βόλος: Δεύτερο σε όλη την Ελλάδα το Βιοχημικό Εργαστήριο του Αχιλλοπούλειου
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΙαπωνία: Εκτός εθνικής ο Ίτο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση
Επόμενο άρθρο“Δένει” τον αρχηγό της η Ίντερ