Γκρεμίστηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου ο τοίχος που χωρίζει την συνοικία του Παλιού Λιμεναρχείου από το λιμάνι του Βόλου και ήταν μια από τις βασικές αιτίες να πλημμυρίσει η περιοχή τον Σεπτέμβριο καθώς τα νερά δεν έβρισκαν διέξοδο προς τη θάλασσα. 

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Παλαιού Λιμεναρχείου χαιρετίζει την ενέργεια αυτή και αναμένει – όπως αναφέρει – να προχωρήσει ο δήμος στα έργα πραγματικής αποκατάστασης του δικτύου αγωγών αποχέτευσης και ομβρίων, καθώς και στην κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή.

Πρόσφατα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου προχώρησε στο γκρέμισμα του τοίχου και στην αντικατάστασή του με κάγκελα. Βέβαια απομένει να γίνει και ο καθαρισμός, μετά από 5 μήνες της λάσπης που υπάρχει στο εσωτερικό του λιμένα. Σε κάθε περίπτωση το γκρέμισμα του τοίχου προκαλεί ικανοποίηση, γιατί πλέον διαφαίνεται ότι παρά τις καθυστερήσεις, αρχίζουν και υλοποιούνται ορισμένα πράγματα που βελτιώνουν την κατάσταση στην περιοχή και τα οποία ως Σύλλογος είχε διεκδικήσει επανειλημμένως στις συναντήσεις που είχε πραγματοποιήσει με τη διοίκηση του ΟΛΒ”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου, στην οποία τονίζεται ακόμη, ότι η ικανοποίησή των κατοίκων της περιοχής θα είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν ο ΟΛΒ προχωρήσει και στην απομάκρυνση του σκραπ, που για πάρα πολλά χρόνια επιβαρύνει την περιοχή αλλά και ολόκληρη την πόλη του Βόλου. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτην Αίγυπτο την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΠαρέμεινε πρώτος ο Πανιώνιος, επιστροφή στις νίκες για Ηρακλή