Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε ένοχη για την ανθρωποκτονία με ισχυρή δόση κεταμίνης της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η πρόταση της εισαγγελέως έγινε αποδεκτή, καθώς νωρίτερα τόνισε πως «για να μπορέσει να χαρακτηριστεί η απόφαση καταδικαστική, οφείλει να επιβληθεί μια ποινή όπως ορίζει ο νόμος. Με βάση τη νομολογία προβλέπεται μόνο η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, ανακοινώνοντας την ετυμηγορία, η Πρόεδρος είπε ότι «το δικαστήριο απορρίπτει ομόφωνα τα λοιπά εκκρεμή αιτήματα για κρείσσονες αποδείξεις ιδίως αυτά περί προσκόμισης του σάκου αναζωογόνησης της ΜΕΘ Παίδων του Αγλαΐα Κυριάκου.

Των λοιπών εγγράφων που περιλαμβάνονται στο από 31.1.23 αίτημα της υπεράσπισης και της διενέργειας περαιτέρω γονιδιακού ελέγχου.

Και κηρύσσει ομόφωνα ένοχη την κατηγορούμενη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11.4.2021 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29.1.2022 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟρκίστηκε ο Κασσελάκης και επιστρέφει στην Αθήνα για να γιορτάσει τα γενέθλια του
Επόμενο άρθρο«Κάνε ότι κοιμάσαι II»: Ο θάνατος του Αχιλλέα σοκάρει τον Ίκαρο