Πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, υπέγραψε μονοετή επέκταση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει για 11η σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών των «πρασίνων».

«Είμαι ευτυχισμένος που συνεχίζω να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό που για μένα δεν είναι απλά ο Σύλλογος μου, είναι η οικογένεια μου. Είναι ιδιαίτερα τιμητική η πρόταση της διοίκησης και την αποδέχτηκα με χαρά. Βρισκόμαστε στο σημείο που ονειρευόμασταν εδώ και καιρό . Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έχει επιστρέψει σε Top επίπεδο σε όλα τα αθλήματα και έχουμε τις συνθήκες που θέλουμε για να δουλέψουμε. Είμαι εδώ για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία σε όλα τα επίπεδα,» δήλωσε για την παραμονή του στη θέση του προπονητή των «πρασίνων» ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Το “τριφύλλι” θα πορευτεί στον πάγκο του με τον κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλο για 11η χρονιά σε μια σχέση που είναι πολλά περισσότερα από ένα ψυχρό επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Σύλλογος και ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του τμήματος επιλέγουν συνειδητά την ανανέωση της συνεργασίας τους πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, με γνώμονα την κοινή φιλοσοφία για την συνέχιση της ανόδου του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ.

Η σχέση των δύο πλευρών παραμένει αναλλοίωτη και παραγωγική και έχει περάσει από διάφορα στάδια, από μπαράζ παραμονής στην κατηγορία μέχρι τη συλλογή των τίτλων και την ευρωπαϊκή καταξίωση σε top ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρχισε την καριέρα του ως αθλητής από τον Παλαίμωνα Κορίνθου (1979-1983) τίμησε την πράσινη φανέλα ως αθλητής από το 1983 ως το 1999.

Από το 2000 και για περίπου μια διετία ήταν βοηθός προπονητή στο «τριφύλλι» και από το 2002 για ακόμα δύο χρόνια ήταν προπονητής στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ.

Συνέχισε στον Απολλώνιο την σεζόν 2004-2005 και από το 2005 και για δύο χρόνια περίπου ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα γυναικών.

Το 2007 τον βρήκε στη Λαμία όπου και έμεινε για έξι χρόνια στην ανδρική ομάδα του Γ.Σ. Λαμίας ενώ την σεζόν 2013-2014 ήταν στον Φοίνικα Σύρου.

Έπειτα ήρθε στον Παναθηναϊκό και παραμένει ως τώρα ενώ την τριετία 2018-2021 ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα ανδρών.

Ως αθλητής μετράει πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδας ενώ ως προπονητής έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, τρία Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠΑΕ Ολυμπιακός: «Υιοθέτησε ένα αδέσποτο ζώο, σώσε μία ζωή!»
Επόμενο άρθροΣτον Προμηθέα ο Μπράις Χάμιλτον