Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ανακάλυψε νέο τρόπο για να υποστεί μία τραγική ήττα, την ώρα που η μεγάλη της αντίπαλος στη φετινή Bundesliga έφτασε στο +16 και ετοιμάζει… φιέστα ενόψει της επόμενης βδομάδας.

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1

Οι πρωτοπόροι και μελλοντικοί πρωταθλητές συνέχισαν την αήττητη πορεία τους, περνώντας και από το Βερολίνο. Ένα γκολ του Φλόριαν Βιρτζ με εκτέλεση πέναλτι στο 45’+8′ ήταν αρκετό για να τους δώσει το αποτέλεσμα που τους φέρνει στο +16 από τη δεύτερη θέση. Πλέον, χρειάζεται μόλις μία νίκη για να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Χάιντενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου 3-2

Οι φιλοξενούμενοι πήραν διπλό προβάδισμα πριν το ημίχρονο στην “Voith-Arena“, με τα τέρματα των Κέιν (38′) και Γκνάμπρι (45′). Στις αρχές του δευτέρου μέρους όμως, οι γηπεδούχοι έκαναν μία τεραστίων διαστάσεων ανατροπή. Αρχικά μείωσαν στο 50′ με τον Σεσά και πριν καν ηρεμήσουν οι Βαυαροί, ήρθε το 2-2 με τον Κλεϊντίενστ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Ο ίδιος, στο 79′ ολοκλήρωσε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό -και ιστορικό- 3-2.

Φράιμπουργκ – Λειψία 1-4

Στο “Europa-Park Stadion” οι “κόκκινοι ταύροι” έκαναν… πάρτι. Από το πρώτο μέρος είχαν… εξασφαλίσει τη νίκη, μιας και μετά το πρώτο γκολ του Χαϊντάρα στο 2′, ο Οπεντά πέτυχε ακόμα δύο στο 18′ και το 44′. Ο Σέσκο έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 54′ για το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Γκριφό στο 59′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Κολωνία – Μπόχουμ 2-1

Την ίδια στιγμή, στο “Rheinenergiestadion” έγινε το πιο… επεισοδιακό παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πάσλακ στο 53′ και έμοιαζαν ικανοί να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ωστόσο, στο 90’+1′ ο Τιγκς έφερε το ματς στα ίσα από ασίστ του Κάιντζ. Σαν να μην έφτανε αυτό, δευτερόλεπτα αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα, με τον Βόλντσμιντ.

Μάιντζ – Ντάρμσταντ 4-0

Στη “Mewa Arena” διεξήχθη το άλλο… πάρτι της ημέρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33′ με τον Χάντσε-Όλσεν, όμως στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστικοί. Ο Γκρούντα στο 60′ έκανε το 2-0, ενώ ο Λι προσέθεσε ακόμα δύο γκολ στο 80′ και 84′ για το εμφατικό τελικό σκορ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Παρασκευή 5 Απριλίου

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 1-1

Σάββατο 6 Απριλίου

Κολωνία – Μπόχουμ 2-1
Μάιντζ – Ντάρμσταντ 4-0
Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1
Φράιμπουργκ – Λειψία 1-4
Χάιντενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου 3-2
19:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ- Στουτγκάρδη

Κυριακή 7 Απριλίου

16:30 Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ
18:30 Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΙταλία: Εύκολη νίκη για τη Μίλαν, 3-0 τη Λέτσε!
Επόμενο άρθροH Αίτνα βγάζει δαχτυλίδια καπνού