Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την Τετάρτη (28/2) άλλαξε τα σχέδια των ανθρώπων του “τριφυλλιού”, με την ομάδα να ταξιδεύει από την Τρίτη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Euroleague τροποποιήθηκε… τελευταία στιγμή. Η μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση επηρέασε τα πλάνα των πράσινων, μιας και εν τέλει αναχωρούν για τη Μαδρίτη μία ημέρα νωρίτερα από το καθορισμένο. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Πέμπτης (29/2, 21:45) στο “WiZink Center“.

Παράλληλα, η αποστολή με προορισμό την πρωτεύουσα της Ισπανίας έχει αρκετές απουσίες. Η μοναδική που θα ισχύσει και για τον σημαντικό αγώνα είναι αυτή του Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατό του. Οι υπόλοιπες αφορούν τους διεθνείς παίκτες, αλλά και τον προπονητή, οι οποίοι θα πάνε στη Μαδρίτη από διαφορετικές άκρες της Ευρώπης.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε το ματς της Τουρκίας με την Ισλανδία το απόγευμα της Κυριακής (25/2), ενώ την ίδια μέρα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αγωνίστηκε με την Ισπανία στο Βέλγιο. Παράλληλα, το βράδυ της Δευτέρας ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι έπαιξε στο ΠολωνίαΒόρεια Μακεδονία, ενώ ο Ματίας Λεσόρ συμμετείχε στο ΒοσνίαΓαλλία. Τέλος, οι Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν στη δωδεκάδα του Βασίλη Σπανούλη για την αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στην Ολλανδία στη Χάγη.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπατεώνας έπεισε γυναίκα να του δώσει 15.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΤα επίμονα ψευδώς θετικά τεστ για Covid-19 σχετίζονται με αυτοάνοσα νοσήματα