Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 28χρονος, ο οποίος τον Μάρτιο του 2023 μαχαίρωσε την 26χρονη σύντροφό του, την τεμάχισε σε περισσότερα από 200 κομμάτια και στη συνέχεια πλήρωσε 50 λίρες σε έναν φίλο του… για να την ξεφορτωθεί πετώντας τα τεμαχισμένα μέρη σε ένα ποτάμι.

Το έγκλημα, με πρωταγωνιστή ένα «σατανικό τέρας», όπως περιέγραψαν τον δράστη στο δικαστήριο, έγινε στο Λινκολνσάιρ της ανατολικής Αγγλίας, ενώ τα υπολείμματα της άτυχης 26χρονης Χόλι Μπράμλι βρέθηκαν στον ποταμό Ουίδαμ. Ο δολοφόνος Νίκολας Μέτσον, ο οποίος παραδέχτηκε τη δολοφονία, καταδικάστηκε σε ποινή 19 ετών και 316 ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φίλος του, ο οποίος βοήθησε στην απόρριψη της σορού σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, καταδικάστηκε επίσης σε φυλάκιση τριών ετών και τριών μηνών.

«Η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί δεδομένου του τρόπου με τον οποίο μεταχειρίστηκες το σώμα της Χόλι αφού τη σκότωσες» είπε ο δικαστής, απευθυνόμενος στον δράστη, κατά την ανάγνωση της ποινής.

Οι δύτες της αστυνομίας ανακάλυψαν 224 υπολείμματα της σορού της 26χρονης, τα οποία προηγουμένως ο δράστης κρατούσε κρυμμένα στο διαμέρισμα που έμεναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2021, αλλά ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού όταν ο Μέτσον, ο οποίος πάσχει από διαταραχή αυτιστικού φάσματος (ΔΑΦ), προχώρησε στη δολοφονία της.

Στις 17 Μαρτίου 2023 ο Μέτσον μαχαίρωσε την 26χρονη σύζυγό του πολλές φορές στην κρεβατοκάμαρά τους, πριν τη μεταφέρει στην τουαλέτα, όπου την τεμάχισε.

Τα υπολείμματά της αποθηκεύτηκαν στη συνέχεια στην κουζίνα για σχεδόν μια εβδομάδα πριν πεταχτούν στον ποταμό Γουίδαμ, από τον φίλο του 28χρονου.

Το βράδυ της 25ης Μαρτίου – οχτώ ημέρες μετά την εξαφάνισή της – εντοπίστηκαν τυχαία από έναν πολίτη, ο οποίος στην αρχή θεώρησε πως ανήκαν σε ζώο, μέχρι που παρατήρησε ένα ανθρώπινο χέρι να πλέει στο ποτάμι.

Ο 28χρονος αρνήθηκε αρχικά πως διέπραξε τη δολοφονία πριν τελικά παραδεχτεί την ενοχή του, λίγο πριν από τη δίκη.

Στο μεταξύ, έρευνες που έγιναν στο κινητό του τηλέφωνο, αποκάλυψαν ότι ο Μέτσον είχε κάνει αναζητήσεις στο Google, όπως: «Πώς να ξεφορτωθώ ένα πτώμα;», «Τι παροχές μπορώ να πάρω αν πεθάνει η γυναίκα μου;» και αν «συγχωρεί ο Θεός τον φόνο».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου στην αρχή του τουρνουά, είναι καλός οιωνός»
Επόμενο άρθροΣτα γραφεία της ΕΠΟ ο Ασάνοβιτς