Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα έχουν όνειρο να πάρουν στο «Καμπ Νου» τα επόμενα χρόνια τον Ερλινγκ Χάαλαντ!

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Mundo Deportivo» ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, έχει ως μεγάλο στόχο για το καλοκαίρι του 2025 την απόκτηση του Νορβηγού σούπερ σταρ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αποκάλυψε πως τον περασμένο μήνα η μάνατζερ του 23χρονου σκόρερ, Ραφαέλα Πιμέντα, ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, υπό πλήρη μυστικότητα, και συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της «Μπάρτσα», Ντέκο.

Σκοπός της συνάντησης βέβαια ήταν να συζητήσουν το θέμα του Χάαλαντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά έχει ρήτρα εξαγοράς στα 180 εκατ. ευρώ, ποσό που σκοπεύει να διαθέσει ο Λαπόρτα, «αδειάζοντας» τα ταμεία της ομάδας του, αλλά λύνοντας για την επόμενη δεκαετία το θέμα του φορ, καθώς ο 35χρονος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναμένεται να φύγει στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Η Πιμέντα μίλησε στο «Relevo» και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη συνάντηση της με τον Ντέκο, ενώ ρωτήθηκε ξανά αν υπάρχει τελικά ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Χάαλαντ με τη Σίτι και επανέλαβε: «Αυτό το γνωρίζει η διοίκηση της ομάδας, ο Έρλινγκ, ο πατέρας του κι εγώ. Κανείς άλλος».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι Simpsons είχαν προβλέψει και το δυστύχημα στη γέφυρα της Βαλτιμόρης; Τα αποσπάσματα που έχουν γίνει viral
Επόμενο άρθροΝτοκιμαντέρ από το BBC για τα 30 χρόνια μετά τον θάνατό του Κερτ Κομπέιν