Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, έδωσε το στίγμα για την αξία του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και τη σημασία που έχει το αποτέλεσμα στην “OPAP ARENA”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην COSMOTE TV:

Νομίζω πως μας έκανε πολύ καλό αυτή η διακοπή των 15 ημερών. Μετά από έναν τέτοιο θρίαμβο, μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη ήταν καλό για μας γιατί κάποιοι βρήκαμε χρόνο να ξεκουραστούμε και κάποιοι να δουλέψουμε. Κάποιοι παίκτες έφυγαν για τις Εθνικές τους ομάδες, όμως οι υπόλοιποι δουλέψαμε πολύ καλά με τον προπονητή μας και τώρα είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε στη δράση. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και έναν διεκδικητή του τίτλου. Έχουμε πέντε βαθμούς διαφορά και είναι πολύ σημαντικό για μας να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε. Να πάμε εκεί αποφασισμένοι για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Για μας είναι ένας τελικός. Πρέπει να κερδίσουμε“.

Γι αυτό λέμε πως αυτή η διακοπή μας έκανε πολύ καλό. Γιατί πολλοί από τους παίκτες μας δεν ήταν συνηθισμένοι να παίζουν κάθε τρεις μέρες και χρειάζονταν αυτή την ξεκούραση. Νομίζω πως αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για μας να βρούμε την σταθερότητα μας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, βρισκόμαστε στα playoffs και είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε με νίκες για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας“.

Επίσης, αναφέρθηκε στην αξία και τη βοήθεια από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: “Είναι αλήθεια πως ο προπονητής είναι πάρα πολύ έμπειρος και μας έχει φέρει πάρα πολλές γνώσεις. Έχει πετύχει σημαντικά πράγματα και στην Ευρώπη και στην Ισπανία, ειδικά πέρσι που κέρδισε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Μας έχει διδάξει πως υπάρχουν δύο διαφορετικά σκεπτικά σε ότι αφορά το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Συγκεκριμένα για τα playoffs είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε στους δύο πόντους την απόσταση μας από την ΑΕΚ και αν τα καταφέρουμε τότε τα πράγματα ξαναρχίζουν και για μας και για εκείνους“.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροTουρκία: Προβάδισμα Ιμάμογλου στις δημοσκοπήσεις
Επόμενο άρθροΠαπανικολόπουλος: «Παραμείναμε ενωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν»