Προβλήματα από νωρίς καταγράφονται σήμερα Τετάρτη (21/2) στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, στο «βαθύ κόκκινο» είναι η άνοδος του Κηφισού από το ύψος του Περιστερίου και η κάθοδος από το ύψος της Νέας Ιωνίας έως την Λυκόβρυση. Παράλληλα κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν και σε τμήματα της Λεωφόρου Κηφισίας τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο όπως και στην Αττική Οδό από το ύψος των Αχαρνών έως και το Μαρούσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

 

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τετάρτη (21/02), οι αγρότες με τα τρακτέρ αναμένεται να αναχωρήσουν από το κέντρο της Αθήνας για τα μπλόκα, γύρω στις 10-11 το πρωί.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πανεπιστημίου, αποκαταστάθηκε χθες, ωστόσο εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην οδό Όθωνος.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα ισχύει μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (21/02), οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, ανάλογα με την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων.

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης από Ν. Δελχί: «Για την Ελλάδα η στρατηγική εταιρική σχέση με την Ινδία έχει ιδιαίτερη σημασία»
Επόμενο άρθροΚάρι: «Σκέφτομαι συνέχεια τη στιγμή της απόσυρσής μου»