Ο ξαφνικός θάνατος του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της λαίδης Γκαμπριέλ Κίνγκστον, κόρης του πρίγκιπα Μάικλ, εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ, αποτελεί ένα μυστήριο.

Ο Κίνγκστον άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών, αλλά τα αίτια δεν έγιναν γνωστά. Οι διασώστες κλήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής και διαπίστωσαν ότι ο Κίνγκστον ήταν ήδη νεκρός. Οι Αρχές θα αρχίσουν έρευνα για τα αίτια του θανάτου, αν και δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σύζυγό του είχαν εμφανιστεί δημόσια μόλις την περασμένη Τετάρτη σε εκδήλωση στην Εθνική Πινακοθήκη, στο Λονδίνο. Φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ και ο σύζυγός της, Τόμας Κίνγκστον, ήταν «χαρούμενοι και κουβέντιαζαν» εκείνη την ημέρα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζεύγους Κίνγκστον

Ο ξαφνικός θάνατος του γαμπρού του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας του Κεντ άφησε τη βασιλική οικογένεια και τους φίλους του σε κατάσταση σοκ.

Ο γνωστός χρηματιστής και πρώην διαπραγματευτής ομήρων, βρέθηκε νεκρός σε μια διεύθυνση στο Gloucestershire το απόγευμα της Κυριακής, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν στο σημείο λίγο μετά τις 18:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λαίδη Γκαμπριέλα, 42 ετών, που είναι 56η στη σειρά για τον θρόνο, και ο Τόμας Κίνγκστον ήταν παντρεμένοι για σχεδόν πέντε χρόνια, έχοντας παντρευτεί στο παρεκκλήσι του St George στο Windsor τον Μάιο του 2019.

Ο Τόμας Κίνγκστον

Ένας φίλος που μίλησε στο ζευγάρι την περασμένη Τετάρτη, στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, είπε: «Έμοιαζαν χαρούμενοι και θετικοί όσο ποτέ. Η Γκαμπριέλα ήταν ιδιαίτερα φλύαρη».

Ένας άλλος στενός φίλος, που είχε παρευρεθεί στον γάμο του ζευγαριού, πρόσθεσε: «Είναι σοκαριστικό. Κανείς μας δεν το προέβλεψε. Δεν μπορώ να το καταλάβω…».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΆρης Καβατζίκης: Ο λόγος που πήγε στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη – Ο πόλεμος με τα εξώδικα
Επόμενο άρθροΓρηγόρης Γκουντάρας: «Ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλης σου»