H Λίβερπουλ πίεσε το τελευταίο διάστημα τον Τσάμπι Αλόνσο, για να κλείσει την εποχή του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ανακοινώθηκε πως ο Γερμανός κόουτς θα φύγει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο των “κόκκινων”.

Η εφημερίδα “Telegraph” ανέφερε πως η διοίκηση της Λίβερπουλ εξετάζει πλέον την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2026 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στα 30 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συνδεθεί και τις περασμένες εβδομάδες με τη Λίβερπουλ, ως ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι της Μπράιτον είναι έτοιμος να συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα μάλιστα με πορτογαλικά ΜΜΕ ήδη η διοίκηση της Λίβερπουλ έκανε την πρώτη επαφή με τον 39χρονο κόουτς της Σπόρτινγκ, μέσω του μάνατζερ του, Κάρλος φαν Στράχαλεν. Η αγγλική ομάδα έχει εξαιρετική σχέση με τον Κολομβιανό ατζέντη, καθώς εκπροσωπεί και τον Λουίς Ντίας, και ήταν αυτός που πήγε τον διεθνή άσο από την Πόρτο στο “Anfield” τον Ιανουάριο του 2022.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός: Προπονήθηκε μετά από 2,5 μήνες ο Μιλουτίνοφ!
Επόμενο άρθροΑνδρέας Μικρούτσικος: Αυτός θα είναι ο ρόλος που θα έχει στο νέο ριάλιτι του Open