Με την προπόνηση, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (27/2) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (28/2, 21:00, Cosmote Sport 1), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στη συνέχεια, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή που «πέταξε» από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την πρωτεύουσα. Ο 54χρονος Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει στον Κίκε Σαβέριο, που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του έχοντας συμπληρώσει κάρτες, αλλά και στον Φαμπιάνο Λέισμαν, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να είναι ανέτοιμος καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για διάφορους λόγους, εκτός αποστολής έμειναν και οι Ρούμπεν Πάρδο (ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση), Σεϊκ Ντουκουρέ, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Γιώργος Δεληζήσης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντίνος Κυριαζής και Θεόδωρος-Γεώργιος Αγοραστός.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Εμβοντό, Τζούρασεκ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟΗΕ: Το Ισραήλ «μπλοκάρει συστηματικά» την πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Επόμενο άρθροΚύκλοι της COSMOTE TV απαντούν στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την απεργία