Ανατροπή στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με φερόμενο ως δράστη τον τραγουδιστή Γιάννη Γιοκαρίνη την ώρα που δικαζόταν στο Αυτόφωρο.

Συγκεκριμένα, στον γνωστό καλλιτέχνη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή και απόπειρα σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για ενδοοικογενειακή βία καθώς όπως είχε καταγγείλει η σύζυγος του Σοφία Μιχαλοπούλου τα ξημερώματα της Τετάρτης, την έπιασε από τον λαιμό και την απείλησε κατά την διάρκεια καβγά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ενώ περίμενε την εκδίκαση της υπόθεσής του, εμφανίστηκε η σύζυγος του και σε δήλωση της στις κάμερες πήρε πίσω την καταγγελία. Υποστήριξε ότι τσακώθηκαν, αλλά δεν τη χτύπησε αυτός.

Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη τα ξημερώματα της Τετάρτης κάλεσε την αστυνομία και τον κατήγγειλε με αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση της Άμεσης Δράσης και την σύλληψή του στο σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο τραγουδιστής πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό γάμο στην Πινακοθήκη Πειραιά ενώ πραγματοποίησαν και θρησκευτικό γάμο στην Κέρκυρα το 2017. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν είκοσι χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠάρκο Ελευθερίας: Οι δωρεάν δράσεις του Απριλίου στο Athens Book Space
Επόμενο άρθροΟι ποινές για για το Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε