Ο Ισπανός τενίστας αποσύρθηκε από το Γαλλικό τουρνουά, καθώς δεν νιώθει σωματικά έτοιμος όπως δήλωσε και στην ανάρτηση του.

Η επιστροφή του Ράφαελ Ναδάλ στα μεγάλα τουρνουά θα καθυστερήσει κι άλλο. Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό ότι δεν θα πάρει μέρος ούτε στο Μόντε Κάρλο, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Κυριακή (7/04) και με το οποίο θ΄ ανοίξει επίσημα η σεζόν στα χωμάτινα γήπεδα.

Ο Ναδάλ δεν νιώθει πως είναι σωματικά έτοιμος για να επιστρέψει σε ανταγωνιστικό επίπεδο κι ως εκ τούτου θα χάσει και το επόμενο τουρνουά 1000 της ATP στην αγαπημένη του επιφάνεια, όπου και έχει κατακτήσει τα περισσότερα (14 στο Roland Garros) από τα 22 Grand Slam στην τεράστια καριέρα του.

Η ανάρτηση του 37χρονου Ισπανού τενίστα προς τους υποστηρικτές του: «Δυστυχώς, πρέπει να σας πω ότι δεν θα παίξω στο Μόντε Κάρλο. Το σώμα μου απλά δεν με αφήνει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ, ο οποίος έχει ν΄ αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από το τουρνουά 250 του Μπρίσμπεϊν στις αρχές Ιανουαρίου.

Τότε, είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από απουσία ενός έτους.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο Ισραήλ υπόσχεται να αυξήσει την ανθρωπιστική βοήθεια που φθάνει στη Λωρίδα της Γάζας
Επόμενο άρθροΟ stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου στο ΟΠΑΠ Game Time: Η χειρότερη παράσταση και ο καλύτερος ρόλος της ζωής του