Μετά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο αρχηγός της Εθνικής Τάσος Μπακασέτας «βγήκε μπροστά» και με post στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αφού παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός από την τελική φάση του EURO 2024 «πονάει πάρα πολύ», έδωσε το σύνθημα για την «επόμενη μέρα»: «Δεν το βάζουμε κάτω».

Ο άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχασε το πρώτο πέναλτι της «γαλανόλευκης» (απέκρουσε ο Μαμαρντασβίλι), έγραψε: «Το συναίσθημα να παίζεις για τη χώρα σου, δεν (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση. Η Εθνική Ελλάδας (θα έπρεπε να) είναι κάτι παραπάνω για όλους μας. Είναι τιμή. Είναι ευθύνη. Είναι περηφάνεια. Είναι αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λένε πως η αγάπη πονάει. Έτσι είναι. Ναι, ο αποκλεισμός μας πονάει. Πάρα πολύ. Ούτε αυτό (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση.

Επίσης, η ευθύνη συνοδεύεται από “υποχρεώσεις”. Μια από αυτές είναι να μη λυγίζεις στα δύσκολα. Να βγαίνεις μπροστά. Να προσπαθείς να εμπνεύσεις. Να μην το βάζεις κάτω. Και αυτό θα κάνουμε.

Ο στόχος είναι πολύ συγκεκριμένος. Η επιστροφή της Ελλάδας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε εμείς που πρώτοι οφείλουμε να δούμε τι δεν κάναμε σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε εδώ και δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Γιατί το θέλουμε και το πιστεύουμε».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗμέρα επιστροφών στον ΟΦΗ – www.ertsports.gr
Επόμενο άρθροΦαραντούρης: «Λυσσαλέα προσπάθεια απαξίωσης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας από την κυβέρνηση»