Ο Eκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης συναντήθηκαν σήμερα (08/04) στα γραφεία της ΕΠΟ με έναν θρύλο του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, τον παλαίμαχο Κροάτη διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος είναι σύμβουλος αναπτυξιακών προγραμμάτων ποδοσφαίρου στη χώρα μας, στο πλαίσιο του προγράμματος Elite Youth Player Development Program της UEFA.

Με αφορμή τη συνεργασία του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Αλιόσα Ασάνοβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω τους φίλους μου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ιδιαίτερα τον Εκτελεστικό Διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση και τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη. Συζητήσαμε ενδελεχώς για το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, για την εξέλιξη των αναπτυξιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα με αφορμή τη συνεργασία που θα έχουμε, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα είναι αγαστή».

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα ο κ. Ασάνοβιτς θα έχει συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και το τμήμα των Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθούν οι δομές των αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΠΟ σε όλα τα επίπεδα και η περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση τους.

Η συγκεκριμένη ενότητα εντάσσεται στο πρόγραμμα Hat Trick της UEFA.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜείωση ρεκόρ του εξωτερικού χρέους της Ρωσίας
Επόμενο άρθροΑιτωλοακαρνανία: Χτύπησε την γυναίκα του με τούβλο στο κεφάλι