Ο Βραζιλιάνος που απασχολεί πολλές ομάδες της Ευρώπης είναι πολύ κοντά στην Τσέλσι, με την ομάδα από την Καταλονία να αφήνει την περίπτωση του παίκτη, καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της ομάδας του.

Η Τσέλσι συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του νέου μεγάλου ταλέντου του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, του 16χρονου ακραίου επιθετικού, Εστεβάο Γουίλιαν, γνωστό με το παρατσούκλι Μεσίνιο (μικρός Μέσι), λόγω της αγωνιστικής ομοιότητας του με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, τον οποίο θέλει να μιμηθεί και στην καριέρα του προτιμώντας να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Οι “μπλε” πιέζουν για την απόκτηση του, προσφέροντας 60 εκατ. ευρώ, όσο είναι η ρήτρα εξαγοράς του από την Παλμέιρας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, ενώ με τις προμήθειες των μάνατζερ το κόστος της μεταγραφής θα φθάσει τα 75 εκατ. ευρώ!
Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, παράγοντες της της ομάδας του Λονδίνου ταξίδεψαν στη Νότια Αμερική και συναντήθηκαν με τους μάνατζερ και την οικογένεια του νεαρού άσου, ελπίζοντας πως θα κλείσουν τη μεταγραφή, αλλά ο νεαρός σταρ τους είπε πως θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Βαρκελόνης.
Η αθλητική εφημερίδα, όμως, στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, “Sport“, ανέφερε πως οι “μπλαουγκράνα” αποσύρθηκαν τελικά από τη διεκδίκηση του, λόγω των οικονομικών προβλημάτων τους. Αυτό όμως δεν διευκολύνει την προσπάθεια της Τσέλσι, καθώς το σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του.
Ο Μεσίνιο είναι ήδη μέλος της εθνικής ομάδας παίδων της χώρας του και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του αθλήματος ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Μεσίνιο, αν ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή του, θα ενταχθεί στο δυναμικό της όποιας νέας του ομάδας τον Ιούλιο του 2025, όταν θα γίνει 18 ετών, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροH Ελλάδα βρίσκεται κάτω από το όριο της ακραίας χαμηλής γονιμότητας
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά στην Κωνσταντινούπολη – Τουλάχιστον 12 νεκροί και 11 τραυματίες