Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το… αριστερό την παρουσία του στα φετινά Play Off της Super League, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Άρη, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να αφήσουν άμεσα πίσω τους το αποτέλεσμα αυτό και να στραφούν στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το βράδυ της Πέμπτης (14/3, 19:45 – Τούμπα), η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μπροστά της μια ευρωπαϊκή πρόκληση. Καλείται να ανατρέψει την ήττα με 2-0 που είχε γνωρίσει στο «Μάκσιμιρ» και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με τους Κροάτες ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (11/3) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο, αρχικά στο τακτικό κομμάτι και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Ο Άλι Σαμάτα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, δίνοντας μια επιπλέον επιλογή στον Λουτσέσκου για την επιθετική γραμμή. Αντίθετα, οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε κι αυτός θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Τρίτη, (12/3) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, από τις 9:00, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 15 ευρώ και φτάνουν ως τα 150.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝάπολι: Πριμ 10 εκατ. ευρώ για πρόκριση στους “8”
Επόμενο άρθροΡωσία: Ο Πούτιν εξασφαλίζει 82% σε δημοσκόπηση ενόψει των προεδρικών εκλογών