Με αφορμή την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής μπροστά από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων καταγγέλλουν στην «Ζούγκλα» παντελή έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Θεοδώρων στελεχώνεται μόνο από 11 αστυνομικούς οι οποίοι καλούνται να εγγυηθούν την ασφάλεια 8.500 χιλιάδων κατοίκων. Μάλιστα, λόγω της τουριστικής κίνησης στην περιοχή ο αριθμός αυτός ξεπερνά τις 20.000 χιλιάδες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως εδώ και χρόνια είναι γνωστό ότι η περιοχή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εγκληματικότητας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά διακίνηση ναρκωτικών και κλοπές.

Όπως καταγγέλλεται, επανειλημμένως είχε ζητηθεί από την αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου να ενισχυθεί η δύναμη των Αγίων Θεοδώρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, το αίσθημα ανασφάλειας μεταξύ των κατοίκων είναι έντονο.

Παράλληλα, αναφέρεται πως το ΑΤ της περιοχής δεν διαθέτει φρουρό και η είσοδος στο κτήριο γίνεται χτυπώντας… το κουδούνι. Γεννούνται επομένως ερωτήματα για το πόσα ακόμα αστυνομικά τμήματα της Ελλάδας είναι υποστελεχωμένα και στερούνται φυλακίου στην είσοδό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠρώτο σερβίς στα ημιτελικά και μάχη παραμονής
Επόμενο άρθροΝοσογόνος παχυσαρκία: Μια μεγάλη απειλή για την υγεία μας