Στη Φράιμπουργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ερέν Ντινκτσί.

Ο 22χρονος επιθετικός τουρκικής καταγωγής αγωνίζεται ως δανεικός στη Χάιντενχαϊμ, -η οποία ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας στην Bundesliga το 2023- από τη Βέρντερ Βρέμης την τρέχουσα σεζόν.

Όμως, η Φράιμπουργκ κινήθηκε γρήγορα και συμφώνησε για την απόκτηση του ταλαντούχου φορ με τη Βέρντερ, ανακοινώνοντας εν συνεχεία την απόκτησή του. Η διοίκηση της Φράιμπουργκ θα καταβάλει 5 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Βρέμης για τη μεταγραφή, με τον Ντινκτσί να ενσωματώνεται το καλοκαίρι στη Φράιμπουργκ.

Ο Ντινκτσί είχε αποκτηθεί από τη Βέρντερ Βρέμης το 2019, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Bundesliga, στις 19 Δεκεμβρίου 2020. Μάλιστα, είχε σημειώσει και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με την Μάιντς, με κεφαλιά στον 90ό λεπτό κι ενώ είχε περάσει ως αλλαγή του Ρομάνο Σμιντ στο 86ο λεπτό.

O Ντινκτσί είχε πραγματοποιήσει μία εμφάνιση, το 2020, με την εθνική Γερμανίας U19. Την ίδια χρονιά, όμως αποφάσισε να φορέσει το εθνόσημο της Γερμανίας και είχε 3 συμμετοχές με την U20 των «πάντσερ».



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤηλεφώνημα Μπάιντεν σε Νετανιάχου: Τον προέτρεψε να καταλήξει σε συμφωνία για άμεση εκεχειρία στη Γάζα
Επόμενο άρθροΠού μετακινήθηκαν οι αστυνομικοί που καρατομήθηκαν από το AT Αγίων Αναργύρων