O Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Μάλιστα, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των Social Media.

«Όπως όλοι ξέρετε, τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δυστυχώς, ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από ό,τι είχε φανεί αρχικά. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί έχοντας πόνους, είτε για την ομάδα τους είτε για τη χώρα τους. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατάφερα να αγωνιστώ στη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και ήθελα να συνεχίσω να κάνω το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βοηθήσω ώστε να διεκδικήσουμε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά από συμβουλές που δέχθηκα, η καλύτερη απόφαση για μένα ήταν να υποβληθώ σε επέμβαση. Είμαι συγκεντρωμένος στο να επιστρέψω καλύτερος από πριν. Πάμε ΠΑΟΚ!», αναφέρει το μήνυμα του Εκόνγκ που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης (27/2) και ταξίδεψε στις Σέρρες για το προτελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον τοπικό Πανσερραϊκό (25/2, 20:00, Novasports Prime).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σουαλιό Μεϊτέ και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που είχαν προ ημερών δηλωθεί για να εκτίσουν τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, έχοντας συμπληρώσει κάρτες. Με πρόβλημα από το ματς στο Αγρίνιο τέθηκε εκτός μάχης και ο Ζόαν Σάστρε ενώ, φυσικά, για περίπου ένα μήνα θα απουσιάσει και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που ακολούθησε θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη μακεδονική πόλη δεν ταξίδεψε ούτε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα που ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξης μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στη Λεωφόρο, ενώ εκτός λόγω ίωσης έμεινε κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, προσθέτοντας ένα ακόμη πρόβλημα στον Ρουμάνο προπονητή του.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου για το παιχνίδι στις Σέρρες είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Παναγιώτο, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Αίγυπτος προειδοποιεί για καταστροφικές συνέπειες αν το Ισραήλ επιτεθεί στη Ράφα
Επόμενο άρθροΜπάκιγχαμ: Πέθανε στα 45 του χρόνια ο σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ